Capitolul 21

6.8K 499 6
                                    

            1 an mai târziu

      Teresha

     Nu puteam să dorm așa că il priveam pe el dormind . Ii observam fiecare ridicare și coborâre a pieptului deoarece asta mă liniștea. Să îl văd aici , lângă mine și în viață. Il mângâi și imi trec mâna prin părul lui doar că să fiu sigura că e real și nu rodul imaginație mele .
  După moartea lui Alex , nu am crezut că voi mai găsii vreodată o persoană pe care să o iubesc așa și care să mă iubească, atât pe mine cât și pe Izzy . Încă nu imi vine să cred că a rămas lângă mine , am știut dintodeuna că va fii un soț grozav , și un tată model , de aceea simt că eu îl țin cumva in loc.  Știu că mă iubește, imi repetă asta in fiecare, dar există acea parte din mine , acea parte mica, pe care o urăsc, dar care probabil că e acolo din cauza tuturor pierderilor de care am avut parte in viata. E acea parte care se teme să fie iar părăsită. Însă chiar dacă el o să plece la un moment dat din viața mea , știu că nu o să plece doar așa. Rolu lui în viața mea a fost unul esențial deoarece m-a învățat că se poate să găsești fericirea și după cele mai rele suferințe.,, Fără suferința cum am putea știi ce e fericirea? " nu ? Cu toate astea fiind spuse , el M-a salvat , M-a salvat de la o viață plină de suferință.

    Jacob

      Eram feirict . Deja eram cu ea de un an , puteam spune că formăm o familie chiar dacă nu am avem nici un act sau ceva , nu avem nevoie de ele . Singurul lucru de care avem nevoie e iubirea dintre noi . Nu am știu niciodată ce înseamnă fericirea până când nu am găsit -O pe ea . Știu că sufletul ei încă suferă , a avut parte de prea multe , însă cu timpul eu vreau să umplu toate acele locuri cu fericire și iubire . Observ uneori nesiguranta ei , observ cum uneori se îndoiește de iubirea mea față de ea , deșii ii repeta zilnic cât de mult o iubesc . Ea habar nu are că dacă acuma M-ar părăsii aș fi pierdut . Ea și Izzy înseamnă totul pentru mine și într-o zi vreau ca și eu să fiu totul pentru ea .

Recunoaște, mă vrei ! #Finalizată Where stories live. Discover now