"Yüzük"

4.9K 270 377
                                    

Gemma öylece kardeşine bakarken duyduklarına inanamıyordu hâlâ. Kardeşi bir kurtla mühürlüydü onların dilinde. Kendi dillerindeyse evliydi. Küçük kardeşi evliydi!

"Siz şimdi evlisiniz?" alfa eşine baktı. İncisinin beyaz yanakları tatlı bir pembeye bırakmıştı yerini. Gül kurusu dudaklarını da ısırırken alfayı delirtiyor ve rengini daha da koyulaştırıp ortaya dayanılmaz bir görüntü çıkartıyordu. Elini dudaklarına götürüp ısırılmakta olan dudakları kurtardı. İncisi gözlerini gözlerine dikti. Bu insan alfayı öldürüp öldürüp diriltiyordu.

"Evet." incisinin tatlı kıkırtısı kulaklarına dolarken gülümsedi. O sesi duymaktan asla bıkmazdı alfa. Herkes Harry'e bakarken Harry elini ağzına götürdü. Alfa eşine dönerken nazikçe sıcak eli çekti. Harry gülümserken gamzeleri göründü. Louis eğilip Harry'nin içini yakan bir öpücük bıraktı gamzeye.

Zayn tekli koltukta oturmuş gözlerini kısarak alfaya bakıyordu.

Harry ve Louis ise kendi dünyalarındaydılar. Odadakiler onları izlerken onlar unutmuşlardı odada yalnız olmadıklarını. Alfa eşine hayran hayran bakıyordu. Kalbi nasıl da atıyordu öyle Louis'in. Tek bir şey içindi sanki. Biricik incisi içindi.

Louis yaklaşıp fısıldadı incisine.

"Çok güzelsin sen. Tanrım!" Harry tekrar kıkırdarken alfa boynuna küçük bir öpücük bıraktı bu kez. Zayn öksürürken Harry elini alfasının omzuna koydu. Louis sinirle Zayn'e döndü.

"Yalnız değilsiniz." Liam ve Niall ise bir abilerine bir Zayn'e bakıyordu.

"Bu nasıl olacak şimdi?" Gemma'nın sorusuyla Harry kaşlarını çattı.

"Ne nasıl olacak?"

"Şirket Harry. Hayatın. Şimdi nasıl olacak?" Harry bunları düşünmemişti ki hiç. Kalbi Louis'e ilerlerken adım adım aklına dahi gelmemişti hiçbir şey.

"Bilmiyorum. Ben..."

"Burada kalamazsın H." Louis Zayn'i gerçekten boğazlamak istiyordu.

"Bu da ne demek?"

"Geri dönmen gerek Harry. Burada ne yapacağını sanıyorsun?"

"Zayn!" Gemma uyaran bir ifadeyle esmere bakarken Zayn gözlerini devirdi. Haksızdı sanki?

"Louis benim eşim."

"Ve o bir kurt." Harry Zayn'e inanamazcasına bakıyordu.

"Ve de o bir alfa. Sürüsünün lideri."

"Bak sende diyorsun işte Harry sürüsünün." Harry eşinin elini tuttu. Louis incisine baktı. Yeşillerdeki sevgi içini titretmişti.

"Benimde alfam." Gemma küçük kardeşinin Louis'i bırakmayacağını biliyordu. Birbirlerine gözlerini bile kırpmadan bakan çifte gülümsedi. Onu hiç böyle görmemişti ve bunu bozmaya da hiç niyeti yoktu. Küçük kardeşiydi o. Küçük tatlı kurbağasıydı.

"O zaman bir çözüm bulmamız gerek." Louis incisinin avcuna öpücük bıraktı.

"Gemma buna nasıl bir çözüm bulunur ki?"

"Zayn!"

"Tamam be!" Liam gülerken Zayn ona döndü. Gözlerini kısıp sırtını koltuğa yasladı.

"Louis ve sen Londra'ya gitseniz. Ara sıra da buraya gelirsiniz." Harry olumsuzca başını salladı. Birkaç saniye sonra Gemma ve Harry bakışıp aynı anda Zayn'e döndü. Zayn önce Harry'e baktı sonra da Gemma'ya. Akıllarından geçen şeyi anlamıştı ve bu hayatta olmazdı.
"Bana öyle bakmayın. Asla olmaz."

LOVE NEVER FELT SO GOODWhere stories live. Discover now