"Sonsuz Mavi"

3.7K 221 199
                                    

Alfa ıslak saçlarıyla yatak odasına girerken gördüğü manzarayla duraksayıp yutkundu.

İncisi göğsünde kızları, omzundan düşen askısı, beyaz pürüzsüz bacakları ve teniyle nefes kesiciydi. Kızının dudakları arasından çıkan sesler odayı doldururken incisi eğilip bebeklerinin alnına öpücük bıraktı.

Alfa bebeğinin yerinde olmak istedi o an.

Harry başını kaldırırken alfasıyla göz göze geldi. Gri mavi karışımı gözler yakıcı bakışlarla bakıyordu. Altında siyah şortu vardı sadece. Saçları ıslak bir şekilde alnına dökülmüştü.

Louis yatağa ilerleyip oturdu. Kızları büyük bir iştahla dudaklarını hareket ettirirken yeşil gözleri etrafı tarıyordu. Alfa biraz daha eğildi. Bebeği gözlerini ona doğru çevirdi ve Adeline dudaklarını çekip gülmeye başladı. Bacaklarını sallarken sesler çıkarmaya başlamıştı bile.

Louis kocaman gülümserken küçük kurdunu yavaşça kucağına aldı. Kurdun yosun yeşili gözleri parlıyordu. Alfa sarı saçlara öpücük bıraktı. Harry ise eşini ve kızını büyük bir sevgi ve hayranlıkla izliyordu.

Çok güzellerdi.

"Güzelim benim." alfa bebeğini tekrar yavaşça öptü.

"Ella, güzelim." Louis hafifçe ulurken Ella yeşillerini irileştirmiş babasına bakmaya başladı. Louis tekrar yavaşça uludu. İrileşmiş orblar şaşkınlıkla bakıp tatlı bir çığlık attı.

"Benim küçük kurdum." burnunu burnuna sürttü Louis. Ella tekrar gülmeye başladı.

Alfa incisine baktı. Tatlı incisi yeşillerini mavilerine dikip gülümsedi. Alfa içini çekerken kızını sallamaya başladı.

Dakikalar sonra kızları esnerken Louis ayağa kalktı. Küçük kurdun gözleri kapanırken bir öpücük daha bırakıp yavaşça beşiğine bıraktı. Üzerini örtüp küçük eli nazikçe tutup okşadı. Küçük parmaklara tek tek dudaklarını bastırdı. Doğrulurken oğluna baktı. Aron mışıl mışıl uyuyordu. Alfa gülümseyip incisine doğru döndü.

Ona doğru yaklaşıp bedenini yatağa yatırdı. Üzerindeki yerini alırken elini bacağına yerleştirdi. Harry ellerini nemli saçlara geçirirken sordu.

"Saçların neden ıslak?"

"Göldeydim."

"Yalnız gittin di mi?" Louis gözlerini çok sevdiği yeşillere dikti.

"Benim için endişelenme." incisinin çenesine dudaklarını bastırdı.

"Endişelenirim. Bebeklerimin babasına bir şey olmasını istemiyorum." alfa yeşillerdeki sevgiyle gülümseyip burnunu burnuna sürttü.

"Ben bir alfayım anne kurt bunu unutuyor musun?" Harry içini çekti.

"Nasıl unutabilirim ki?" Harry bacağındaki elin geceliği yukarıya doğru sıyırmaya başladığını hissetti. Soğuk parmaklar teninde elektrik etkisi bırakıyordu. Askıları indirirken gözleri bir an bile ayrılmadı. Alev alev olan maviler siyah kumaş parçasını aşağıya doğru çekti ve incisinin bacaklarından geçirip yere attı.

"O zaman bir daha hatırlatabilirim." alfa dudaklarını ısırıp elini incisinin ensesine atıp başını kaldırdı. Harry kollarını eşinin boynuna doladı ve hasret çeken dudaklar buluştu. Alfa pembe dudakları istila ederken bir yandan da incisinin bacaklarını okşuyordu. Harry alfanın dudaklarına doğru inledi.

"İncim."

"Alfam." Louis pembe dudaklara öpücük bırakıp yüzünü beyaz boyna gömdü. Harry titrek bir nefes alırken alfa öpücükler bırakmaya başlamıştı bile.

LOVE NEVER FELT SO GOODWhere stories live. Discover now