"Adeline & Aron"

3.7K 246 334
                                    

Harry karnında hissettiği acıyla üzerindeki örtüyü çekti. Alfaya baktığında onun sadece siyah baksırıyla uyduğunu gördü.

Bebekleri tekme atmaya bayılıyorlardı doğrusu. Acıyla inlerken elini karnına koydu. Bu sırada alfa gözlerini açmıştı. Gözlerini ovalarken komodindeki lambaya uzanıp açtı. Harry karnını ovuştururken alfa kalkıp oturur pozisyona geldi. Harry ona doğru döndü.

"Sadece tekmeliyorlar." alfa elini incisinin karnının üzerine koyup eğildi.

"Küçük yaramaz kurtlarım benim." tekrar bir tekme gelince Harry inledi.

"Annenin canını yakmak yok." hareketler durduğunda Harry derin bir nefes aldı.

İpek gibi olan saçları yüzüne düşmüştü. Pembe dudaklarıysa parlıyordu ve üzerindeki pijama takımıyla çok seksi duruyordu.

Kısa bir şort ve bol bir tişört.

Saçlarını yüzünden çekip dudaklarını yanağına bastırdı alfa.

"İyi misin incim?"

"İyiyim." alfanın dudakları boynunu buldu. Sıcak bir öpücük bıraktı Louis.

"Bu kadar güzel olman beni deli ediyor." Harry kıkırdadı.

"Bu sesi çıkarman da." Louis narin bedeni yatırıp sahip olmak istiyordu. Ya da bedenini üzerine almak istiyordu. O zaman bebeklerini de daha çok hissedebiliyordu hem.

"Alfa!" Louis'in karnındaki eli aşağılara doğru ilerlemeye başladı. Bacaklarını okşarken tişörtü çekiştirip açtığı omza dudaklarını bastırdı. Harry alt dudağını ısırırken alfa fısıldadı.

"Buraya gel." elini çekip incisini kollarının arasına aldı. Harry kucağındaki yerini alırken sırtını alfasının göğsüne yasladı.

"Belki de birkaç tur."

"Delirdin mi sen?" Harry başını çevirip mavi gözlere baktı. Alfanın gözleri çok güzel bakıyordu. İçi titriyordu Harry'nin. Kalbi titriyordu.

"Sen delirttin." bacaklarını okşayan el içini gıdıklarken Harry başını geriye doğru attı. Louis başını eğip dudaklarına öpücük bıraktı. Gözleri birbirinden ayrılmazken Harry dudaklarını yaladı.

"Alfa."

"İncim."

"Acıktım." alfa mavilerini ormanlardan çekmeden burnunu burnuna değdirdi.

"Ne istiyorsun?"

"Seni." diye fısıldarken Harry kucağından kalkıp bacaklarını iki yana atacak şekilde tekrar kucağına oturdu. Alfa kollarını incisinin etrafına sardı.

"Beni demek. Önce ne istiyorsun peki?" diye kısık sesle sordu Louis.

"Yanaklarını." Harry önce sağ yanağa öpücük bırakıp ısırdı. Sonra sol yanağa da öpücük bırakıp ısırdı. Dudaklarını çenesine doğru ilerletirken elini alfasının saçlarına atıp kendine doğru çekti iri bedeni.

Çenesine kuş kadar hafif bir öpücük bırakıp dudaklarını dudaklarına doğru ilerletti. Dudağının kenarına öpücük bırakıp geri çekildi.

Alfanın gözleri koyulaşmıştı.

Adem elmasına dudaklarını bastırıp elini ensesine doğru ilerletti. Louis artık dayanamıyordu.

Kucağındaki bedeni kaldırıp geriye doğru yatırdı. Pikamasını çıkarırken tatlı incisi kıkırdıyordu. Alfa gülümsedi. Yüzüğünün olduğu elini tutup dudaklarını avcuna bastırdı.

LOVE NEVER FELT SO GOODWhere stories live. Discover now