"Huwelijk"

5.2K 266 648
                                    

"Nick Grimshaw. Gardener sürüsünün alfası." Nick sargılı omzuyla ayakta durmakta zorlanıyordu. Osborne sürüsünün alfası sağ omzunu parçalamıştı resmen. Şuraya bakarken omuzlarını dik tutmaya çalıştı. Yaptığı şeyin ortaya çıkması ve alfanın eşini rahatsız ettiği için sorgulanıyordu.

Nick sonunu biliyordu.

"Artık baş alfa değilsin. Sürüden kovuldun." duyduklarıyla gözlerini kapattı.

"Buradan gideceksin." şura dağılırken dudaklarından titrek bir nefes döküldü. Evine doğru yürümeye başlarken ellerini yumruk yaptı.

Her şeyini kaybetmişti ve bunun intikamını alacaktı.

*

Liam abisinin evine geldiğinde abisi ve Harry'i dışarda otururken buldu. Harry kat kat giyinmişti ve çok komik duruyordu. Başını sallayıp hızla yürüdü. Louis kardeşini görünce bir şeyler olduğunu anlamıştı.

"Nick sürüden atılmış. Baş alfa değil artık." Louis böyle bir haber beklemiyordu.

"Neden?" Liam gözlerini kaçırdı.

"Liam." alfanın sesi sertti.

"Dövüşte hile yapmış." Louis eşine döndü. Sonra yere baktı. Birkaç saniye sonra tekrar Liam'a döndü.

"Atkins sürüsünün alfası ile planlamışlar. O avda olduğu için geldiği zaman yargılanacak." Louis ne hissetmesi gerektiğini bilmiyordu. Ama öfkelenmişti alfa. Çok fazla öfkelenmişti. Ya incisini alsaydı. O zaman alfa Nick'i öldürürdü kural dinlemeden.

Harry ayağa kalktı. Louis eşinin elini elleri arasına alıp öpücük bıraktı.

"Gidelim." Liam önden yürüyüp kurt formuna girerken koşmaya başladı. Yürümeye devam ederlerken Harry alfasına sordu.

"Dönüşecek misin?" alfa incisine baktı.

"Dönüşeyim mi?" çapkınca gülümsedi Louis. Eh Harry kesinlikle evet diye içinden bağırıyordu. Kurt formundayken eşi içi kıpır kıpır oluyordu Harry'nin.

Adam her türlü kalbini mahvediyordu.

Louis kızaran yanakları görünce gülümsedi. Kolunu beline sarıp incisini kendine doğru çekti.

"Alfanı öyle görmeyi seviyorsun ha?"

"Louis!" alfa gülümsedi. İncisinin alnına öpücük bıraktı.

"Geri çekil bakalım." Harry geri çekilirken Louis kurt formuna odaklandı. Havaya atlarken formuna dönüştü. Dört ayağının üzerinde durduğunda alfa uludu.

Harry öylece kurda bakarken alfa ona döndü. Gri fırtınalar zümrütlerle buluşurken kurt eşine doğru ilerledi. Harry gözlerini kapattı ve yanağındaki yumuşak baskıyı ve boynundaki sıcak, hırıltılı nefesi hissetti. Gözlerini açıp elini kurdunun başına koydu. Boynuna öpücük bıraktı. Louis hırladı bunun üzerine.

Eşi bir omega olsaydı eğer... Alfa zihninde beliren görüntülerle bir kere daha uludu.

Eğilirken Harry dikkatlice bindi. Kollarını eşinin boynuna doladı. Alfa koşmaya başlarken Harry gözlerini kapattı. Dakikalar sonra geldiklerinde Nehemiah ve Oliver yan yana oturmuş konuşuyorlardı. Liam çoktan gelmiş,  Niall,  Gemma ve Zayn ile oturmuş sandviç yiyordu.

Nehemiah gelen alfayı görünce gülümsedi. Herkes onlara bakarken kurt yavaşça yere oturdu ve Harry sırtından indi. Harry kollarını kurdun boynuna doladı. Öpücükler bırakırken kürküne Jay ve Mark da dışarı çıkmışlardı ve gördükleri manzarayla birbirlerine baktılar.

LOVE NEVER FELT SO GOODWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu