Opt

6.9K 276 11
                                    

Flavia pov:

Sunt intr-un abis intunecat. Eram in fata unui ecran urias in care se reda la nesfarsit sarut dintre Louis si acea blonda.  Nu stiu cum opresc aceasta imagine sau cum sa ies de aici.

De obicei, intunericul imi e prieten, dar de aceasta data mi-as dorii din tot sufletul sa ies de aici. Locul asta ma sperie, dar mai rau e acea imagine ce imi apare oriunde m-as uita.

Louis pov:

Sunt sigur ca de acum imi va fi mult mai greu sa o cuceresc, si toate astea doar pentru ca aveam chef de distractie cu curva de Linda.

Ingerul meu e pierdut pe undeva in timp ce eu incer sa scap definitiv de curva asta. As putea totusi sa continui cu joc geloziei, dar sunt sanse mari sa o pierd definitiv, iar asta nu se poate intampla.

E mult prea importanta pentru mine si regret tot ce am facut pana acum, dar asta nu o sa ii schimbe deloc mentalitatea.

Fizzy pov:

In timp ce Angie o consulta pe Flavia eu, Lou si Niall asteptam pe coridor.
Eu si Ni' suntem ingrijorati de moarte, dar Louis, Louis e de-a dreptul distrus. O place mult pe fata asta, iar daca e pateste ceva din vina lui nu v-a mai suporta, nu inca o data.

De cand s-a intamplat accidentul, Louis a devenit un om cu inima de gheata, un curvar nemernic ce raneste toate fetele, un idiot ce fute si lasa. De cand cu Flavia sa schimbat, a invatat sa iubeasca iar. El o iubeste doar ca nu vrea sa isi calce pe orgoliu si sa recunoasca. Nu poate recunoaste decat ca o place, iar asta e o minciuna ce il da de gol.

Se minte singur si chiar daca o place prefera sa aplice jocul geloziei, si asa o sa o piarda. Usa se deschide si pe ea iese Angie.

–E intr-un fel de coma, e prinsa in mintea ei.

–O putem scoate cumva?

–Nu stiu.

–Am o idee, iar prostul asta o sa ma ajute! Spun aratand spre Louis.

Intram in camera Flaviei si o vedem in aceasi pozitie. Imi indrept privirea spre Louis si observ ca lacrimile sale sunt din ce in ce mai multe. Sufera, si desii o merita nu imi place sa il vad asa.

–Trebuie sa intrii in capul ei.

–Si cum ar trebuii sa fac asta?

–Sopteste-i ceva, orice!

Louis pov:

Ma apropii usor de ea si ma asez in genunchi langa patul ei. Ma apropii de urechea ei.

–Ingerul meu iubit, trebuie sa te trezesti! Am nevoie de tine! Am nevoie de tine regina mea! Fizzy, Niall, poporul, toti au nevoie de regina mea, de tine! Haide iubito, trezeste-te! Daca patesti ceva, vin cu tine! Vreau sa stii asta!

Flavia pov:

Ma invart in cerc de ceva timp. Nu reusesc sa gasesc o iesire. Ma opresc cand aud o voce cunoscuta vorbind usor.

Ingerul meu iubit, trebuie sa te trezesti! Am nevoie de tine! Am nevoie de tine regina mea! Fizzy, Niall, poporul, toti au nevoie de regina mea, de tine! Haide iubito, trezeste-te! Daca patesti ceva, vin cu tine! Vreau sa stii asta!

Urmaz vocea ce se aude iar si iar, si undeva in intuneric va o usa. Cu cat ma apropii de ea iar vocea se aude din ce in ce mai tare. Deschid usa iar firul mi se rupe brusc.

–Louis! Tip in timp ce ma ridic in sezuta.

Fizzy pov:

-Louis! Tip in timp ce ma ridic in sezuta.

In secunda urmatoare, Lou sare pe ea, la propriu, si o saruta lung. Dupa ce rupe sarutul, Louis se alege cu o palma zdravana.

–Pentru ce a fost asta? Tipa Lou indignat.

–Pentru tot. Spune Flavia zambind draceste, imi place asa mult de ea.

–Deci eu mor aici de ingrijorare si tot eu sunt vinovat?

–Stai sa ma gandesc.....DA!

–Fie! Tipa si pleaca trantind usa.

–Stiu ca ti-a placut sarutul ala si stiu ca merita din plin palma aia, dar de ce ai facut-o?

–Pai, chiar mi-a placut, dar nu pot sa accept ca m-a sarutat dupa ce a sarutat-o pe aia.

–Crede-ma, dupa ce Niall ne-a chemat sa il ajutam sa te trezeasca, Louis a lasat-o pe Linda si a stat mereu la usa ta, plangand. Te iubeste, iar tu il iubesti pe el, de ce nu acceptati asta?

–Totusi, o sa il mai chinui putin. Merita asta dupa tot ce a facut!

–Ce ai de gand sa faci?

–Am de gand sa il ignor complet cateva zile. Vreau sa stau inchisa aici in aceste zile, si doar tu, baietii si doica pot intra. Louis va sta pe partea cealalta a usii sau voi pleca.

–Sunt de acord, mai putin de partea cu plecatul. Nu ar suporta sa pleci si tu din viata lui.

–La ce te referi?

–Acum 3 ani, Louis a fost obligat sa se casatoreasca cu o fata pentru a devenii rege mai repede. Cu timpul a inceput sa o placa, dar ea nu simtea la fel. Voia doar avere si faima. Ea il inselase, desii erau logoditi. Cand el a aflat s-au certat rau, iar el i-a spus ca si-ar dori ca ea sa moara. Unul dintre baietii cu care-l inselase pe fratele meu a aflat ca nu e singurul si a ucis-o. Louis inca se simte vinovat crezand ca datorita dorintei lui fata a murit.

–A suferit mult. Nu merita asta, dar tot o sa imi aplic planul! Vreau sa vad cat tine la mine si ce e dispus sa faca pentru mine!

Hey guys! Nu stiu daca voi posta azi doua capitole. Imi pare rau dar promit ca o sa ma revansez! Va iubesc mult. Apropo, ce ati zice de un Q&A? Daca vreti lasati intrebari in comentarii. Scuze pentru greseli. Bye.

Vanduta regelui «L.T.»Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum