💔 Part Two

1.1K 30 9
                                    

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Fizzy a avut un rol important in aceasta carte si simt ca o parte din ea s-a dus la cer alaturi de acest inger

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Fizzy a avut un rol important in aceasta carte si simt ca o parte din ea s-a dus la cer alaturi de acest inger...

Nu vreau sa credeti ca incerc sa atrag atentia folosindu-ma de aceasta tragedie, dar sunt chiar devastata.

Fizz a facut parte (indirect) din cea mai mare creatie a mea. Pentru mine cartea asta e un adevarat succes si nu as fi reusit fara ea. Nu era la fel!

Era o copie mai tanara a lui Jo si o vedeam pe ea in ochii lui Fizz... Era o parte importanta din viata lui Lou, si a tuturor... Aceasta pierdere e la fel de dureroasa ca pierderea unei rude, pentru ca suntem o FAMILIE.

Suntem familia lor si ei sunt familia noastra. Familia pe care ne-o alegem. Durerea lor e si durerea noastra si doare si mai rau sa stii ca unul din ei sufera asa de mult.

Meritau mai mult de la viata. Meritau sa traiasca. Jo merita sa se bucure de copiii ei. Merita sa ii vada pe Doris si Ernie crescand. Sa vada primul concert solo a lui Lou. Sa vada ce frumoase sunt gemenele acum. Sa vada cat de descurcareata e Lottie acum. Merita sa ii vada la casa lor, sa se joace cu nepotii ei si sa fie fericita.

Fizzy merita sa traiasca mai mult, sa isi intemeieze o familie si sa aiba copii. Merita sa isi faca o cariera. Sa isi vada fratiorii mari. Sa le dea sfaturi si sa le fie alaturi. Merita sa isi cunoasta nepotii si nepoatele, sa fie alaturi de fratii ei.

Meritau sa fie FERICITE!

Meritau o viata mai buna.

E enervant sa stii ca lumea e plina de teroristi, violatori, hoti si criminali dar oamenii buni si cinstiti, oamenii nevinovati mor.

Rest in peace Fizzy!
Rest in peace Jo!

We miss you so much!
Viata e asa nedrepta!

P. S. Sunt foarte devastata.... 💔💔💔💔

Vanduta regelui «L.T.»Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum