Cincuzeci si unu

1.7K 80 12
                                    

N/A: Inainte sa incep capitolul as dorii sa va rog sa cititi si anuntul de la sfarsit. Multumesc! Sper sa va placa si porcaria asta de capitol.

Millie pov.

Au trecut 5 ani de la nasterea gemenilor.  Eu si  prietenii mei am terminat liceul. Viata mea sa schimbat de la nasterea gemenilor. Am uitat sa mentionez ca nu gemenii sunt cei mai mici dintre noi? Daca am uitat, va anunt acum. Gaby si Harry mai au o fetita de 5 ani pe nume  Darcy iar Liam si Cheryl au o fetita de 4 ani pe nume Amira.

De la nasterea gemenilor, statutul meu in familie a trecut de la ''fetita preferata a tatei'' la ''sora baietiilor''. Sunt mereu data la o parte de catre gemeni, desii ei nu intentioneaza asta. Acum, in loc sa vorbesc cu parintii mei pentru a-mi rezolva problemele, merg la Gaby si Harry, sau merg la fete.  Uneori, Noah mai trece pe la mine intreband ce mai fac. Relatia noastra e la fel, doar ca acum eu stau mai mult in camera mea, iar cand vrem sa stam impreuna mergem ori la mine in camera ori la el.

Acum, sunt cu Brett in oras. Daca va intrebati, Brett si  baietii inca lucreaza pentru noi, si ma bucur de asta. Intru pe poarta liceului unde invatam pentru a vedea daca mi s-a aprobat cererea pentru proiect. Acum cateva saptamani am facut o cerere pentru un proiect in fostul meu liceu. Vreau sa fac o sala pentru clubul de muzica si una pentru clubul de arta. 

Dupa ce vorbesc cu directorul si aflu ca nu mi s-a acceptat cererea merg in parcare unde ma astepta masina. In scurt timp ajung acasa unde ii gasesc pe mama si tata in sufragerie. Ma asez pe un fotoliu si oftez dezamagita.

-Scumpo, ce ai patit? intreaba mama

-Acum cateva saptamani mi-a venit in minte un proiect dar...

-Mami, tati, vrem sa ne jucam cu voi. spune Carter peste mine, iar mama si tata pleaca fara a mai zice nimic. 

Mereu fac asta. Mereu pe primul loc sunt Carter Owen si Noah, Pe locul doi sunt poporul si ceilalti iar pe ultimul loc se afla proasta de Millie. Ma ridic frustrata apoi alerg spre camera mea. Intru in dressing apoi insfac o valiza mai mare si incep sa imi impachetez cateva haine si cele necesare. Ma schimb intr-o perehe de blugi negrii, un tricou negru pe care scrie ''Best daughter ever'' apoi imi aiu conversii mei negrii. 

Iau valiza si ies din camera apoi o iau pe sacrile personalului pentru a nu fii vazuta. Din pacate karma nu e de partea mea. Brett apare de nicaieri, taindu-mi calea.

-Unde pleci printesa?

-Departe de aici Brett.

-Incerci sa imi spui subtil ca fugi?

-Da. 

-Nu pot sa iti permit majestate.

-Poti venii cu mine sau poti sa mergi sa le spui alor mei... eu tot plec de aici.

-Nu pot sa te las sa pleci singura.

-Atunci vii cu mine, dar fii atent, daca vii nu spui nimanui unde suntem. Nimanui!

-Sa facut. Stai sa imi iau cateva haine si vin. Asteptati-ma la masina alteta.

-Ma bucur ca ne intelegem Brett.

Dupa 15 minute de asteptat, apare si Brett cu un ruxac. ne asezam bagajele in portbagaj apoi urcam in masina si pornim la drum.

-Si, unde  mergem? intreaba Brett.

Vanduta regelui «L.T.»Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum