Paisprezece

5.8K 228 22
                                    

Flavia pov: 

Eram in masina si ne indreptam spre castel. Desi am impartasit acel moment adineauri, tot nu sunt sigura. Un fost player nu poate sa ramana cu o singura fata dintr-o data. Am incredere in el si poate ar trebui sa ma arunc cu capu-nainte. O sa il rog sa o luam usor, da totusi nu o sa ma mai gandesc la trecut  ci doar la viitor. Intre timp ajungem la castel. Coboram din limuzina si urcam treptele spre intrarea in castel. ajunsi in castel mergem fiecare in camera lui pentru a ne schimba tinuta. 

Intru in camera measi tot ce vad e diferit. Intru un dressing si observ ca e gol. Unde imi sunt lucrurile? Unde au disparut? Aud usa de la camera apoi aud vocea ragusita a lui Louis.

Unde esti  iubire?

  Lou, unde imi sunt toate lucrurile?

–In camera mea. 

–In camera ta? Ce cauta acolo?

Pai...De azi stam in aceasi camera.

Oh nu...ce sa caut eu acolo? 

Acolo e locul tau, langa mine!  

De ce faci asta?

Pentru ca tu meriti ce e mai bun, si pentru ca eu nu mai pot dormii fara tine in bratele mele.   

–Nu pot....

Ai mai dormit cu mine, nu e asa rau.        

Nu e vorba de asta, doar ca... Ce vor spune parintii tai? Dar ceilalti din castel? Sunt de o saptamana aici si deja m-am instalat in camera ta.

Nu iti face griji de asta. Stiu ca nu am lasat pe nimeni sa intre in camera mea deci vor intelege ca esti speciala pentru mine. 

 Speciala? O sa ma creada o nemernica ce vrea avere... pana si tu ai crezut asta...

–  Aia a fost o greseala a incapatanarii mele. Stii ca imi pare rau pentru tot.

  Stiu asta si am incredere ca toata sarada asta nu e o minciuna, dar stiu povestile Lou, le stiu pe toate si imi e frica.

  Stii ca nu ti-as face asta, nu?

Si daca iti gasesti una mai buna ca mine? Eu nu sunt nici frumoasa, nici bogata si nici importanta in regat. De ce m-ai ales pe mine?

  Pentru ca tu esti destinata mie. Destinul a vrut asta. E prima data cand ma indragostesc dintr-o singura privire. E prima data cand simt ceva asa de profund. E prima data cand iubesc atat de mult. Nu iti pod da drumul nici de ai vrea.

Si crezi ca ceilalti o sa accepte? 

  Ce sa accepte? Intreaba Fizzy, care tocmai a intrat pe usa

Vrei sa stii surioara? intreaba Lou  razand.

Daa! Zii ce e!

 Lasa-o in pace Lou. Nu fii rau cu sora ta.

Dar iubire....

  Lou!!!

Ia stai putin.... Iubire??? intreaba Fizz confuza

Da...De azi suntem oficial impreuna. 

 Daca imi ranesti cumnata te distrug fratioare!! Spune dur.

Niall avea dreptate! spune Lou razand 

 La ce te referi?

Pai, cand Niall a aflat a reactionat foarte bine. Nu ne asteptam la asta dar totul s-a pus cap la cap cand ne-a explicat ca stie ca nu vrem sa auzim aceasi morala de doua ori si ca te lasa pe tine sa o tii . explic eu in cele din urma

  Da... Bun, deci daca nu te superi Fizz, noi plecam. spune lou dupa partida de ras

Unde?

In camera noastra. Spune Lou privindu-ma mandru.

Stai asa.... Camera voastra? Deja te-ai mutat la ea Lou?

Nu surioara, am mutat-o pe ea la mine. 

 Ea? In 'templu'? Deja?

 Da. Si nu v-a mai pleca de acolo! E si va fii singura femeie pe care o vreau in viata mea.

– Te iubesc Lou! spun cu lacrimi in ochi. Nu a fost ceva uimitor, dar a fost special pentru mine.

Si eu te iubesc iubirea mea! 

Acestea fiind spuse ne indreptam spre camera lui...noastra...O sa imi fie greu sa ma obisnuiesc cu ideea. E un gest mic ce imi demonstreaza ca ma iubeste. Il iubesc mai mult ca orice pe lume, si nimeni si nimic nu poate sa schimbe asta! Abia intram pe usa imensa ca Lou se napusteste asupra buzelor mele. Sarutul dulce si arzator e intrerupt din cauza lipsei de aer. Ne lipim fruntile privindune in de-aproape.

Lou?

–   Da iubire.

 Pot sa te rog ceva?

Orice iti doreste sufletul.

  Putem sa o luam incet?

– Sigur. Daca asta te face fericita asa o sa facem.

  Multumesc mult iubirea mea.

Orice pentru tine.

 Merg sa fac un dus si sa ma schimb, dupa mergem la bucatarie, mi-e cam foame.

 Stai cat e nevoie. Te astept aici.

Ok. spun si il sarut in fuga apoi merg sa imi aleg haiele. 

Louis pov:

E a mea! In sfarsit e a mea. Am fost eu insami si am reusit sa o fac sa ma iubeasca. Voi continua acest joc si il voi duce la capat. Tot ce tine de ea va fii al meu. Tot ce e al meu va fii al ei. Jocul abia incepe, si e o cale lunga pana la finalul acestuia. Oare finalul e asa cum il vad eu, sau e asa cum il vede frica din ea? Oare inimile noastre vor devenii una sau vor devenii doua? Oare jocul asta va da roade sau e un alt test al destinului?

Toate aceste intrebari imi zboara prin minte fara vreo urma de raspuns. In acest joc amandoi facem regulile, dar care va face cele mai dure reguli? Oare gelozia va pune stapanire pe noi sau increderea ce o vom dobandii in timp va face totul clar? Oare inima ei va ramane mereu la mine sau o voi da in bara?

Nu stiu inca raspunsul la aceste intrebari, dar nu o sa ma opresc pana nu gasesc raspunsurile pe placul meu. Si le voi gasi, sau nu sunt eu faimosul Louis William Tomlinson!

 Hey guys. Am reusit sa scriu capitolul pana la urma. A durat ceva sa fac porcaria asta de capitol dar nu am avut alte idei. Sper s reusesc sa fac urmatorul capitol mai interesant.Va multumesc ca imi cititi cartea. Inseamna enorm pentru mine. Va iubesc mult si va multumesc. Iti multumesc in special tie VerucaStyles2 pentru ajutorul acordat. Ne vedem curand. Bye guys!!! [x_x]

Vanduta regelui «L.T.»Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum