Treizeci si cinci

3.7K 149 27
                                    

Dupa trei luni

Autor pov.

Azi era ziua cea mare. Azi era ziua printului dar si ziua incoronarii. Sarcina Flaviei avea patru luni, si burtica incepea sa se vada. A trecut mult de la ultima cearta dintre print si printesa sa. Multe lucruri s-au intamplat in aceste luni. Fizz, Gabi, Kylie, Cheryl si Flavia au devenit cele mai bune prietene. Lilih si Jason au plecat in LA, Harry a cerut-o pe Gabi in casatorie, Liam si Cheryl vor avea si ei un copil, Zayn si Kylei sunt mai fericiti ca niciodata, iar Niall si Fizz se iubesc mai mult ca niciodata. 

Toti erau pregatiti pentru incoronare, mai putin  Flavia care avea probleme cu rochia. Ea si printul aveau juramantul invatat. Au exersat in ultima luna aproape zilnic, iar acum stiu ce au de facut si cu ochii inchisi.

Louis era gata, iar acum isi ajuta sotia sa se pregateasca. Mai erau 35 de minute pana la eveniment, iar ei erau aproape gata.

Minutele au trecut ca vantul, iar acum viitorii regi trebuiau sa coboare. Louis ii prinde mana Flaviei, ii ofera un sarut, ii saruta burtica prin materialul rochiei pentru a mia oara azi, apoi pornesc spre bisericuta regala.

Au ajuns la intrarea principala in scurt timp. Louis face semn gardienilor sa deschida usile apoi porneste alaturi de sotia sa spre actualii regi.

Ajunsi pe mica scena, cei doi fac o plecaciune si o reverenta in fata regelui si a reginei in semn de respect apoi se intorc si fac la fel si spre cetateni.

Ingenunchiaza in fata regelui, lasandu-l sa vorbeasca.

-Dragi cetateni, azi e ziua in care primiti un nou rege si o noua regina. Azi e ziua in care eu si sotia mea ne retragem lasand locul celor tineri. Episcope poti incepe.

-Printe Louis, juri in fata cetatenilor  sa pazesti si sa ajuti, dar mai ales sa protejezi regatul? Intreaba episcopul.

-Sunt pregatit sa imi apar cetatenii si regatul cu propria viata. O sa apar acest regat cat de bine pot, si voi incerca sa ma perfectionez cu timpul. Spune Louis.

Episcopul ii aseaza coroana pe cap apoi se indreapta spre Flavia.

-Printesa Flavia, juri in fata cetatenilor sa aprei, sa protejezi si sa ajuti cetatenii acestui regat ca o mama? Intreaba episcolul

-Jur in fata cetatenilor ca o sa slujesc regatului, ca o sa il apar si o sa il ajut ca o mama adevarata. Spune Flavia hotarata.

Episcopul ii aseaza si ei coroana. Noii regi se ridica in picioare, episcopul si parintii lui Louis inchinandu-se lor, apoi se intorc spre cetateni.

Dupa ce evenimentul incoronarii a luat sfarsit, cetatenii au insotit regii in sala balului pentru petrecerea de dupa incoronare, dar si cea pentru ziua regelui.

Nimeni din regat nu stia de sarcina Flaviei, nici macar socrii ei. Singurii care stiau sunt Louis, Niall, Fizz, baietii si iubitele lor.

Flavia si Louis au discutat mult pe tema asta, si s-au hotarat ca acum e cel mai potrivit moment pentru a marturisii cetatenilor ca vor avea un mostenitor.

Regele nu era de acord sa marturiseasca sarcina sotie sale deoarece stia regula. Stia ca primul nascut trebuie sa fie baiat, iar daca se intampla sa fie fata, fiica lui va fii omorata in ziua nasterii.

Fizz ii spuse si Flaviei regula, dar ea nu se ingrijora. Instinctul matern ii spunea ca ea va avea un fiu. Stia ca in pantecele ei se afla un baiat, si deja stia ce nume ii va da.

Cand petrecerea era la jumatate, Louis si Flavia au hotarat sa faca micul anunt. Au lovit galant cu furculita in paharul de sampanie apoi au asteptat sa se faca liniste.

-Dragi cetateni, astazi e o zi importanta penteu noi, asa ca ne-am hotarat sa va marturisim ceva important. Spune Louis in timp ce o privea pe Flavia.

-E ceva important pentru noi asa ca am asteptat momentul potrivit. Acel moment e acum. Asa ca sa dam cartile pe fata. Spune Flavia privind spre Louis apoi redirectionandu-si privirea spre cetateni.

-De azi noi conducem acest regat, iar in calitate de regi am dori sa va anuntam ca.... spune regele apoi o priveste scurt pe Flavia.

-Va anuntam ca incurand o sa se nasca un mostenitor. Spun regii impreuna.

In sala se auzeau sunete de uimire. Toti puteau vedea bucuria din ochii regelui si din ochii reginei, iar simplul fapt ca sunt sanse ca mostenitorul sa fie fata le-ar rupe inima in bucatele, la fel cum i-a rupt-o si mamei lui Louis.

-Stiu ca sunt sanse sa fie fata si sa fie omorata, dar stiu ca acest copil nu e o fata. Spune regina zambind increzator.

-Asta am spus si eu acum 27 de ani, scumpo. Si nu a fost asa, a fost fata. Spune vechea regina

-Stiu ca ti-a fost greu atunci, dar asta nu inseamna ca se va intampla la fel si acum. Spune Louis cu lacrimi in ochi.

-Ar trebui sa faci avort scumpi. Spune socrul reginei.

Bucuria si lumina din ochii Flaviei pierii brusc fiind inlocuite de lacrimi. Nu credea vreodata ca ar putea auzii asta de la ei. Nu ii venea sa creada ca ei se indoiesc de ea.

Fara sa mai spuna ceva, Flavia a aruncat coroana jos si a fugit nervoasa in singurul loc in care putea fii linistita acum. A mers la Angie pentru ai face o ecografie.

Voia sa stie sigur daca ea si copilul ei vir trai. Nu voia sa isi omoare copilul, asa ca prefera sa moara si ea pentru a fii alaturi de sufletelui din pantecele ei.

Helaaaaau guys..... Imi cer scuze pentru greseli. Imi pare rau ca a durat atat sa scriu acest capitol si sper ca va place. Va pup si va iubesc. Bye! [x_x]

Vanduta regelui «L.T.»Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum