Douazeci

4.8K 191 21
                                    

Louis pov:

-E in salonul 569, etajul 3.

Ne indreptam toti fugind cu disperare spre camera  unde se afla regina mea. Ajunsi acolo, o alta asistenta ne opreste din a intra in incaperea ce o tine inchisa.

-Ma scuzati majestate, dar pacienta nu poate fii vizitata momentan. Asteptati sa vina doctorul.

Pufai nerabdator asteptand doctorul ala nenorocit. Dupa cateva zeci de minute, poate o ora si ceva, in care am murit incetul cu incetul doctorul isi face simtita prezenta cu un pufait  trist si nestiutor. Sar in picioare si fug spre doctor.

-Cum e? E bine? Pot sa o vad?

-Nu pot sa spun ca e bine. Am reusit sa ii oprim hemoragia si sa o stabilizam dar singer nu pare sa fie bine. Ii mai dau in jur de doua - trei zile. Nu cred ca va supravietui mai mult. Impactul a fost prea puternic. Nu vreau sa va spulber sperantele dar as zice sa va pregatiti. In cateva zile o vom deconecta, cu permisiunea dumneavoastra, desigur. spune doctorul trist. 

In secunda doi ma prabusesc la pamant innecandu-ma in lacrimi. ingerul meu, regina mea, dragostea mea ar putea pierii, si e doar vina mea. Langa mine, putin mai in spate, era Niall, fiind si acesta in aceeasi pozitie, innecandu-se si el in lacrimile amare.

-O...o putem vedea? intreaba Fizz socata si trista

-Sigur, dar se poate doar cate o persoana pe rand. 

-Ok, multumim. spune Zayn.

-L...Lou du-te tu primul.

-Esti sigur?

-E iubita ta. Stiu ca vrei sa o vezi si sa incerci sa o fac bine.

Incuvintez din cap apoi intru cu teama in mica incapere. Inima mi se sfarma in mii de bucatele. Trupul ei firav si odata plin de viata statea pe acel pat nenorocit aproape fara viata. Pielea ei usor creola acum era alba ca laptele. Buzele ei rozalii si pline acum sunt crapate si vinetii. Ochii ei de cea mai minunata nuanta de caprui erau acoperiti de doua ''draperii'' albe. Nu pot sa cred ca eu i-am facut asta. Nu pot sa cred ca e asa din vina mea. La capatul patului, intr-un suport special, era o mapa cu cateva foi ce contin starea ei. Printre ele gasesc si un teanc mai subtire de coli albe. Iau o coala si un pix din suport apoi incep sa scriu, llacrimile patand foaia adesea. Dupa ce termin impaturesc usor coala, apoi cu lacrimi in ochi o mai sarut pentru ultima data apoi plec. Odata iesit din salonul ei, ma apropii de Fizz, ce ma privea confua.

-Promite-mi ca ii dai asta cand se va trezii, si ca doar ea o va citi. spun dur, desi inima mea e franta, e franta de mine.

-Dar de ce?

-Doar promite-mi!

-Promit!

   Auzind asta o sarut pe frunte, apoi il imbratisez barbateste pe Niall si plec, ignorand strigatele prietenilor mei.

Dupa doua luni

Fizz pov.

Au trecut 2 luni decand Flavia e in spital, in coma. Niall refuza sa o deconecteze, ceea ce ma bucura. Nu as suporta sa il vad trist toata viata pentru ca si-a pierdut cel mai de pret lucru din viata lui, pe sora lui. 

Louis nu a mai venit la spital din ziua accidentului. Am incercat sa il fac sa vina, macar o data dar mereu esuez. Nu a iesit din camera sa de doua luni. Imi fac girji pentru el, dar si pentru Flavia. 

Azi, ca in fiecare zi, intru in salonul ei, vazandu-l pe Niall dormind pe scaun cu mana ei in pumni. Il trezesc usor, incercand sa nu il sperii prea tare.

-Niall, iubitule, du-te acasa. Stau eu cu ea. Fa un dus, mananca ceva, si dormi putin. Va fii bine.

-Dar nu vreau sa pateasca ceva. Stau aici.

-Niall, nu ai mancat de trei zile, iar de dormit dormi cam 2 oore, si alea pe scaun. Crezi ca ea vrea ca tu sa patesti ceva? Hai, du-te!

  Incuvinteza din cap apoi iese din salon. Ii iau locul pe scaun apoi incep sa rostesc acelasi discurs pe care il spun zilnic.

-Haide,Flav, trezeste-te! Niall si Louis au nevoie de tine mai mult ca orice. Nu ii face sa sufere mai mult decat o fac deja. Haide, deschide-ti ochii aia frumosi.

La fel ca de fiecare data, ea nu reactioneaza. O privesc inca putin si adorm.

Peste cateva ore

Ma trezesc brusc la auzul unui sunet enervant. Ma uit mai atent la monitorul ce masura batale inimi fetei din fata mea, acestea fiind rapide, prea rapide. In scurt timp, bipaitu acela enervant se transforma intr-un tiuit lung, iar linia plina de denivelari se transforma intr-o linie dreapta.

Alerg pe usa si incep sa tip dupa doctori. Ea nu poate fii moarta. Nu  acum.

Hey guys. Am postat iar. Sper sa va placa, si imi cer mii de scuze pentru greseli. Ne vedem curand. Va iubesc Bye! [x_x]



Vanduta regelui «L.T.»Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum