Douazeci si patru

4.9K 168 54
                                    

Flavia pov.

Maine e vineri, si totodata maine e balul. Fizz m-a invatat ce trebuie sa fac la un bal si mi-a spus ca familia regala si familiile de rang din regat trebuie sa poarte niste tinute mai speciale, croite special pentru balul respectiv. Deoarece balul a fost ceva de moment, croitorul regal nu a putut sa imi faca o rochie asa ca Fizz s-a oferit sa ma insoteasca la un magazin privat pentru a-mi lua o rochie.

Eram emotionata pana peste cap. E primul meu bal regal, si pe deasupra e dat in cinstea mea. Sunt foarte speriata. Daca fac ceva si fac familia regala de rusine? Daca gresesc ceva si Lou o sa se desparta de mine? Intrebarile mele nu au un raspuns iar asta ma sperie si mai mult.

Louis pov.

Maine e balul, si totodata momentul meu de glorie. Eu am rugat-o pe mama sa tina balul in aceasta vineri, deoarece e ziua de nastere a Flaviei. Am pregatit o surpriza dar imi e frica. Totul depinde de surpriza aceasta.

Seara balului-Autor

E seara balului. Micuta si gingasa Flavia era imbracata in rochia ei suberba, de un negru intens, brodat cu o dantela fina neagra, avand parul si machiajul pregatit, asteptandu-l pe Zayn sa vina sa o conduca la bal. Inima ii batea cu putere, avand niste emotii de neimaginat. Era ziua ei, dar ea nu-si mai amintea datorita stresului legat de bal.

Micul print, avea si el emotii. Costumul sau negru, combinat cu o camasa de un alb stralucitor accesorizat cu un papion de un negru profund.Avea parul ciufulit, ca de obicei, dar era totusi aranjat intr-un mod diferit, un mod mai special.

Printul, era deja in sala balului, intampinand invitatii alaturi de regi si de mica printesa si logodnicul ei. Avea la el obiectul ce l-ar transforma cu totul in lumina, dar si intr-un intuneric etern.

Fiul ducilor de Bradford, Zayn, era la usa sarbatoritei, asteptandu-i permisiunea de a intra in incapere. Imediat ce primise aprobarea, micul duce intra afisand un zambet calm si incurajator.

-Sunteti gata domnita? glumii Zayn incercand sa o calmeza

-Nu! Nu pot face asta. spune Flavia emotionata.

-Sigur ca poti. Esti puternica si minunata. Esti in stare sa faci orice, nu-ti fie frica. spune Zayn incurajator, luand-o intr-o imbratisare prieteneasca.

-Daca fac ceva gresit? spune Flavia speriata

-Lumea va intelege. e primul tau bal si e si dedicat tie. Emotile pot sa faca schimbari. O sa fie bine.

Micul duce o ia gentil pe micuta domnisoara si o conduce spre sala balului. Acolo, alaturi de familia regala, se aflau ducii de Homles Chapel, ducii de Bradfors si ducii de Wolverhampton alaturi de copii lor.

Inima Flaviei salta de bucurie la vederea printului. Fata lui Louis se lumina, iar inima incepura sa bata cu o putere neimaginabila la vederea frumoasei sale domnisoare. Cu fiecare pas facut de ea si micul duce, cei doi indragostiti se apropiau tot mai mult unul de altul. Odata ajunsi langa familia regala, Zayn i-o preda gentil, pe Flavia, printului, apoi face o plecaciune. Flavia face o reverenta, multumindu-i ducelui, apoi face o reverenta in fata familiei regale si a ducilor.

-Buna seara! spune Flavia prietenoasa demontrand ca poseda o politete demna de un bal regal.

-Buna seara draga mea! spune regele zambind suptil, apoi da cuvantul prietenilor sai.

-Buna seara domnisoara! spun ducii in cor.

-Buna seara! repeta ea politicos.

-Buna seara Flavia! spun micii duci impreuna cu fratele ei.

-Buna seara dragii mei! spune zambind cu incredere.

Micul print o privea cu pofta, dorindu-si sa ii sarute buzele dupa care tanjeste de dimineata, dar conduita nu ii permitea sa o sarute in fata curtii si a regatului, cel putin nu inca. Regele, se indeparta de grupul in care statuse pana acum, insotit de regina, si merge elegant spre micuta 'scena' unde se aflau tronurile.

-Buna seara dragi cetateni. Va multumesc ca astazi ne onorati cu prezenta la acest bal regal dedicat unei fiinte dragi noua. Domnisoara Flavia Wilson s-a trezit dupa doua luni de coma suferita in urma unui accident provocat de Bella Adams si Melanie Adams.

Toata sala privea confuza spre rege, nestiind cine este aceasta Flavia Wilson si nestiind ce legatura are ea cu familia regala. In sala se aflau toti colegii din liceu ai Flaviei, privind socati, intrebandu-se daca acea Flavia Wilson e tocilara care obisnuia sa fie cu ei in clasa si care obisnuia sa le faca temele datorita amenintarilor primite.

-Asadar, am dorii sa ii chemam aici pe fiul nostru alaturi de frumoasa lui iubita, Flavia. spune regina zambind mandra.

Printul ii ia gentil mana Flaviei si pornesc elegant spre locul unde stateau regii. Ajunsi langa ei, printul face o eleganta plecaciune, iar domnisoara executa o reverenta perfecta, apoi se intorc spre sala adoptand o pozitie eleganta.

-Datorita faptului ca acest bal este dat in cinstea ei, ea alaturi de print vor incepe seara cu un vals. spune regele cu o eleganta de invidiat. Printul o ia pe domnisoara lui si merg in centrul salii. Fac 'salutul' de inceput apoi incep sa valseze gratios.

Helau guys! Imi cer scuze ca nu am postat de un car de ani, dar nu prea am avut idei. Sper sa va placa capitolul, si imi cer scuze pentru numarul de cuvinte si pentru greseli. Incerc sa fac capitole lungi, dar vreau sa va tin in suspans.

Apropo, v-as ruga sa raspundeti la urmatoarele intrebari:

1)Care credeti ca e surpriza Flaviei, facuta de print?

2) Ce credeti ca se va intampla in urmatorul capitol?

3)Cate capitole vreti sa aiba aceasta carte?

Sper sa raspundeti. Ne vedem curand. Bye! [x_x]

Vanduta regelui «L.T.»Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum