The end

575 10 17
                                    

Heeyyy lieve lezers, 

Ik wil jullie enorm bedanken voor het lezen van dit boek. Ik heb er met heel veel plezier aan gewerkt en ben ook best trots op het resultaat. In een halfjaar heb ik twee boeken afgerond. Ik had nog een epiloog staan en die wilde ik eigenlijk vandaag schrijven en publiceren maar toen bedacht ik me dat de epiloog helemaal niets toevoegt en dus eigenlijk overbodig is. 

Er komt geen vervolg. Dat omdat ik eigenlijk op dit moment niet echt een goed vervolg weet. Ik zou natuurlijk kunnen doen dat we weer een paar jaar verder in de toekomst gaan maar dat vind ik niet zo'n super goed idee. Vooral niet omdat ik niet zoveel inspiratie meer heb voor dit verhaal en deze twee karakters. 

Of ik een nieuw boek ga starten weet ik nog niet. Wel ben ik van plan om binnenkort weer in het engels te gaan schrijven. Als je me daar wilt volgen, mijn gebruikersnaam is nothing--inside  Waarschijnlijk komt er zeer binnenkort daar een nieuw boek online. Verder ben ik aan het nadenken over een kerstboek. Dit vind ik zelf altijd zoo leuk om te lezen en ik wil dus graag ook een kort kerstverhaal schrijven. Alleen heb ik op het moment nog niet genoeg inspiratie enzo. Waarschijnlijk zal er rond de kerst wel hier, op dit account, iets van mij online komen. 

Ik wil ook nog even wat mensen bedanken. Wat zonder mijn lieve lezers zou ik dit verhaal nooit af hebben kunnen maken. 

lovemybabes evax_x zrchll ndfvl2573 Lisanne99 MariellaVos_ MelanieBoeve

Enorm bedankt voor jullie trouwe stemmen en soms reacties op mijn verhaal. Jullie hebben mij geholpen door te schrijven ook als ik eigenlijk geen tijd of zin meer had. Het motiveerde mij altijd enorm als ik zag dat ik weer 7/8 stemmen op een hoofdstuk gehaald had. Voor heel veel mensen is dit misschien niet veel maar voor mij dus wel. 

xAmsterdamx

Heyy Jente, ik vind t altijd super leuk om met je te praten. Tijdens mijn toetsweek heb je me er ook echt doorheen geholpen. Enorm bedankt daarvoor. Ook heel veel bedankt voor altijd je stemmen en reacties. 

LotteKluivert

Heeey Lotte, ik ben echt enorm blij dat ik je door deze boeken heb leren kennen. We zijn allebei enorme fan van Justin Kluivert en we hebben soms echt de leukste gesprekken waar ik soms echt om stuk ga. Maar ik kan ook alles bij je kwijt als er iets is. Enorm bedankt voor alles :) 

EmmaVanDeGehuchte    KasperDolberg

Hey Emma en Quinty, ik ben eecht zoooo blij dat ik jullie heb leren kennen (met dank aan Lotte :) ). We hebben echt super leuke gesprekken in de groepsapp en ik ben blij dat ik bij jullie ook altijd alles kwijt kan. 

Ik hoop dat jullie dit boek leuk vonden en net zoveel van het verhaal hebben genoten als ik. Ik wens jullie alle goeds toe en hopelijk tot ziens in een van mijn andere boeken. 

Liefs, 

Barcelona // J. KluivertNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ