2. Jason & Ollie

6.2K 159 118
                                    

F I N A L
P U N C H

Det går allerede dårligt. Jeg er faret vild fem gange og har valgt altid at have en peberspray på mig. Man ved aldrig, hvornår monsteret Simba kan komme hoppende.

Aftensmaden var ret så akavet. Miles og Felicity holdte en samtale igang med mig, imens Tyler sad og spiste sin salat fredeligt. Salat folk?!?! Han spiste salat, og der var både store bøffer og pommes frites! Hvad sker der? Han er nok vegetar.

Jeg har intet set til nogen Jason, men hvis han er lige så pæn som sin bror, håber jeg, at jeg får set ham en del. Måske kan jeg savle hemmeligt over ham, når han ikke ved det.

Jeg trækker min T-shirt over hovedet og smider den ned på badeværelsets klinker. De har det største badeværelse, som jeg nogensinde har været på. Der er både boblebad og bruser? Altså Gud, jeg lever jo som en prinsesse!

Jeg smider også alt andet tøj og starter vandet. Jeg har virkelig brug for et brusebad. Jeg skal have skyllet mine følelser væk. Alle de triste og deprimerede følelser, som jeg føler lige nu. Jeg ved godt, at min far er taget på en forretningsrejse, og at han kommer tilbage igen, men noget inden i mig føler sig forladt. Igen.

Da vandet er varmt nok, skruer jeg op for min musik og træder ind. Jeg synger med på 'You're the one that I want' fra Grease og finder den shampoo, som jeg smed her ind før.

Jeg starter allerede i skole i morgen, og jeg ved ikke, om jeg er klar. En helt ny skole? Uden venner? Jeg har ikke engang mødt Jason Woods, hvad nu hvis han er en kæmpe nar, som skrider? Så skal jeg jo finde rundt på en ny High School helt alene. Det er jeg bare ikke skabt til. Mit hoved er alt for forvirret, og min hjerne er for mikroskopisk. Jeg ender med at fare vild og blive kidnappet af den satans vaskebjørn. Jeg ved det bare.

Sangen skifter til 'Just Hold On' med Louis Tomlinson, og jeg skal lige til at skråle med, da nogen hiver badeforhænget fra og stirrer chokeret på mig.

Jeg halvt hviner og lidt mere end halvt skriger, og dækker mine kvindelige dele til. Med de varmeste kinder nogensinde ser jeg på en høj dreng, med blond rodet hår og de smukkeste blå øjne, jeg nogensinde har set. Det er som at se på det caribiske hav. Altså sat ind i øjne. Han efterligner mit skrig og stopper først, da jeg stopper.

"WHAT THE FUCK?" Råber jeg og hiver badeforhænget ud af hans hånd, så jeg kan dække mig selv. Han ser på mig med løftede øjenbryn og smiler så et skævt smil. Måske fordi badeforhænget er tæt på gennemsigtigt.

"Fuck? Fint med mig," han skal til at trække sin trøje af, men jeg rækker ud for at stoppe ham, så badeforhænget hurtigt glider væk fra min krop. Med paniske bevægelser hiver jeg det tilbage, og ser på den fremmede fyr, som bare giver mig et elevatorblik.

"Hvad fanden er dit problem?" Spørger jeg forfærdet. Han rynker øjenbrynene, og jeg strammer mit greb om badeforhænget.

Jeg kan klart bedre lide Tyler.

"Må jeg lige bede om kammertonen?" Spørger han med et drillende ansigtsudtryk. Jeg skal lige til at skrige og råbe af ham, men han snakker videre. "Og mit problem? Det er dig, som er brudt ind på mit badeværelse." Jeg blinker forvirret af ham og ser på hans svedige hår og røde øjne. Han ser virkelig træt ud.

"Hvad snakker du om?!" Spørger jeg med store øjne.

"At en nøgen og fremmed pige står under min bruser?" Forklarer han. Jeg ser underligt på ham. Nøgen? Ja. Fremmed? Eh nej, jeg bor her ligesom.

"Din bruser? Der står ikke ligefrem navn på den, vel?" Spørger jeg. Fyren trækker på skuldrene og trækker sin trøje op over hovedet. Jeg følger forvirret med og drukner næsten i mit eget savl, da jeg ser hans mega lækre og stærke mave. "Hvad laver du fremmede fyr?" Spørger jeg skræmt. Han smider sin trøje hen mod en vasketøjskurv, og giver mig et skævt og forførende smil.

Final Punch | ✓Where stories live. Discover now