PROBLEMER?!?

4K 82 30
                                    

Okay, det her kapitel bliver taget ned igen sikkert, og er her kun for at forklare.

Som en masse nok har lagt mærke til, så har Wattpad på det sidste haft nogle tekniske problemer.

F.eks har folk ikke fået notifikationer, så jeg kunne ikke se, hvis I kommenterede på min historie. Det er så væk nu, og jeg tænkte, at alting var fint igen... Ja hvor længe varede det?

Da jeg gik herind i morges, bare lige for at svare folk osv. Så opdagede jeg, at mine historier 'Random Stuff' & 'Saving Leo Prescott' var væk. Min langsomme hjerne gik i panik og var sådan: "HVA FANDEN I SØTIS SKER DER HER?!? JEG HAR IKKE SLETTET DEM WHUUUT?!?" Efter det skrev jeg på min væg, eller hvad pokker det nu hedder, og nogle meget venlige folk, har så svaret, at de heller ikke kan se historierne, siden jeg troede, at det kun var mig.

llvibesll og jeg gik så i spion og detektiv mode, og fandt ud af, at det heldigvis ikke kun er mig, der oplever de her forfærdeligt provokerende problemer. Nogle havde allerede skrevet ind, og kl. Et eller andet med 12 skrev en mand ud, at de (wattpad) godt vidste, at der var problemer med, at folks historier forsvinder. Han skrev også, at dem som har oplevet det, skal tjekke deres profil igen om 24 timer, og så skulle de gerne være tilbage.

Det her blev længere end meningen, men jeg ville bare lige forklarer, hvad der sker, hvis I ikke forstår, at mine historier er væk ahah.

Vi ses forhåbentlig igen, medmindre wattpad også tager alle mine andre bøger ned (;

Udgivet: 15/01-2018

Final Punch | ✓Where stories live. Discover now