26. Hed træning & deprimerende teenagere

5.3K 169 164
                                    

F I N A L
P U N C H

"Hårdere." Jeg slår til boksepuden, og den flyver efter få sekunder tilbage mod mig. "Hårdere," gentager Jason. Jeg slår med alle min kræfter, og boksepuden flyver længere og længere bagud for hvert af mine slag. Før jeg kan slå igen, har Jason taget fat om den. Jeg rynker mine øjenbryn og venter på, at han giver slip, så jeg kan gå amok. Han gør dog intet. Han holder den bare.

"Vi holder pause," fortæller han mig. Jeg himler straks med øjnene.

"Jeg har ikke brug for pause," mumler jeg. Det er en løgn. Jeg er forpustet, alle mine muskler er ømme, og jeg magter knap nok at stå op længere. Så træt er jeg. Vi har trænet i flere timer, fordi hans forældre er på forretningsrejse hele weekenden. Det er fredag aften, vil jeg mene, og jeg savner virkelig min seng, men jeg har brug for den her træning. Før var det kun for at beskytte mig overfor gustne fyre, men med Delacorte's djævelske smil i mit hoved, så har jeg virkelig også brug for det, så jeg kan banke ham, hvis han nogensinde kalder mig luder igen. "Jeg er en Samurai Jay, min krop er skabt til det her, så giv slip på puden og lad mig banke den, som var det dig," jeg afslutter min tale med et selvtilfredst smil. Jason trækker på skuldrene og giver slip. Han går hen mod lædersofaen, som står herinde og sætter sig i den. Han tager en tår vand og ser på mig. Jeg ser tilbage med et løftet øjenbryn. Han bliver ved med at stirre, selv da jeg vender ham ryggen og retter på boksepuden. Efter lidt tid bliver det for meget.

"Tag et billede Jason, det varer længere," siger jeg træt, imens jeg vender mig mod ham. Han smiler skævt og drikker mere vand, dog uden at fjerne sine øjne fra mig og min let beklædte krop. "Seriøst, ser du noget du kan lide, eller stirrer du bare, fordi du prøver at skræmme mig, hvilket forresten virker. Du er klam." Jeg tager de kejtede boksehandsker af og smider dem ned på jorden. Jeg strammer min hestehale, hvilket er noget jeg har villet gøre, siden jeg fik de fandens handsker på. Jason griner kort og rejser sig op. Hans grå Nike t-shirt er våd af sved, hans fugtige hår hænger ned i panden på ham og hans knælange shorts hænger lavt på hans hofter. Jeg selv har Nike pro shorts på og en sort tanktop med en blå sports bh inden under. Jeg føler, at jeg er en af de lækre piger i en Nike reklame.

"Jeg tænkte bare," han træder med store skridt hen imod mig, og jeg bliver stædigt stående. Jeg bakker ikke bagud, fordi det giver ham kontrollen, og jeg er en kontrolfreak. Derfor kommer det ikke til at ske.

"På hvad?" Spørger jeg, imens jeg lægger mit hoved på skrå. Jason stopper tæt op af mig og smiler ned til mig.

"Hvor godt du ser ud i dine stramme og meget korte shorts. At mine forældre eller Tyler ikke er hjemme," han lægger sine hænder på mine hofter og hiver mig helt ind mod hans svedige og varme krop. Ikke at min er meget bedre. Jeg ser ham udfordrende ind i øjnene. Hvordan han bare åbent snakker så seksuelt gør mig ikke pinligt berørt længere. Jeg har efterhånden vænnet mig til det. Efter vores kys hos Jason's farmor, har vores forhold udviklet sig en del. Der er mere fysisk kontakt og mindre had. Jeg er stadig i tvivl om det er godt eller dårligt. "At vores læber er virkelig tætte på at røre," hvisker han, imens vores pander hviler mod hinanden. Jeg ved ikke rigtig, hvad der sker. Jeg tror, at vi begge to leger med hinanden. Prøver at udfordrer hinanden. Jason er ikke noget specielt for mig, han er bare en dreng som hjælper mig, og som jeg udnytter. Jeg aner dog ikke, hvem jeg er for ham. Et legetøj? I dunno.

"Du mener sådan her?" Spørger jeg forførende, imens jeg stiller mig lidt på tær, og lader vores læber strejfe hinanden. Jason's øjne formørkes, men han ser ikke helt tilfreds ud. Jeg lægger mine hænder på hans kinder og trækker hans ansigt ned mod mit. Jeg rykker mit hoved, så mine læber er ud for hans øre, imens jeg blidt holder hans hoved på plads. "Jeg har to ord til dig Woods," jeg har ham på en tynd tråd, da jeg sensuelt kører mine læber ned af hans øre. "Glem. Det." Jeg laver en ninja finte, altså tager fat om hans håndled og får vendt ham om, får sat min fod foran hans ene ben og trækker min fod ind mod mig selv, så han mister balancen. Før han ved af det, ligger han på gulvet med mig på sin muskuløse mave. Han ser med borende øjne på mig, og jeg blinker simpelt med ét af mine egne.

Final Punch | ✓Where stories live. Discover now