the danish fiction awards 2018

2.1K 34 2
                                    

Jeps, du læste rigtigt. Og du tænkte sikkert: WTF LUISA?

Her er historien........

Jeg blev ærligt træt af, at man som dansk forfatter ikke kan vinde de der seje klistermærker og priser, som man kan som engelsk forfatter, så jeg lavede mit eget "wattpad award."

Der ligger en bog på min profil med samme titel som dette kapitel. I den vil alle regler og instruktioner stå.

Jeg ved godt, at mange er ligeglade, men helt ærligt? Det her kunne være virkelig fedt, og jeg beder jer kun give det en chance. Jeg beder jeg brede det her ud, så det kan nå alle genre muligt, fordi der er flere, som man kan nominere til.

Hvis du ikke kender de her "wattpad award" dimser, så er det noget, som man nærmest kun kan deltage i med engelske bøger. Du skriver til dine læsere, at "Hey der er det her Award dims, hvor I kan nominere min historie, og så kan jeg vinde indenfor kategorien, som i nominerer mig under. Please hjælp mig med at vinde 'bedste romantisk bog'!! Wuhuuu go mine læsere!" Og så går alle dine trofaste læsere ind på siden (i det her tilfælde min) og nominerer din bog. Jeg synes selv, at det er et virkelig fedt koncept, som jeg gerne vil have med ind i det danske wattpad.

Jeg vil virkelig gerne have det her bredt ud, fordi jeg tror ærligt på, at vi kan gøre det til noget stort for alle. Jeg personligt vil på de fleste af mine bøger udgive det her kapitel, som I læser nu, for at gøre alle sikre på, hvad der sker. Men hvad skal du som forfatter selv gøre?

Mit bedste forslag er, at du enten nævner det i en forfatterbesked, eller udgiver et kapitel, hvor du forklarer, hvad det sker, og hvilken kategori, som du virkelig godt kunne tænke dig, at dine læsere nominerer dig under.

F.eks:

"Hej folkens! @xlesterrx har her for nyeligt udgivet en award-bog, hvor danske forfattere på wattpad kan vinde priser til deres bog! Jeg har været inde og tjekke, og der er en kategori, som jeg virkelig godt kunne tænke mig at vinde. I hendes bog står der, hvordan man gør alting. Den hedder: "The Danish Fiction Awards 2018." Jeg vil virkelig gerne vinde "bedste action bog", så hvis I alle ville gå ind og nominere mig, ville det gøre mig virkelig glad. Jeg vil ikke påtvinge nogle det, men jeg ville virkelig sætte pris på det!" Bla bla bla videre.

INDRØM LIGE AT DET HER KUNNE VÆRE MEGA SUPER FEDT?!? JEG KUNNE GØRE DET SÅDAN HVERT ÅR SÅ NYERE OG NYERE BØGER KUNNE KOMME MED OG FLERE OG FLERE VILLE KUNNE DELTAGE! JEG ER SÅ SPÆNDT!

Jeg vil ikke være sådan en: "omg mig mig mig," person, men ja, jeg kan også godt vinde priser. Fordi helt ærligt... Jeg gør det her, fordi jeg selv elsker konceptet, og jeg vil gerne selv deltage for sjov, men jeg tænkte bare, at hvis vi skulle lave det her på det danske wattpad, hvorfor skulle jeg så ikke gøre det?

Det her betyder selvfølgelig ikke, at jeg vælger mig selv i alt, som mine bøger bliver nomineret i. Hver bog kan kun vinde EN gang. På den måde kan vi få flest med.

Hvordan man vinder er, at ens læsere går ind og kommenterer ud fra kategorien, som de mener, at du skal vinde. Jo flere stemmer din bog får inde for kategorien, jo større chance er der for, at du vinder. Så hvis du er den med flest stemmer, så vinder du. Jeg skal nok annoncerer vinderne, og der er SÅ meget mere info i selve bogen.

Jeg ville bare have jer til at vide, at ja, I kan godt nominere mig, selvom jeg har lavet konkurrencen, og I skal ikke føle, at det er åndssvagt. Jeg er lige så meget med, som alle andre. Jeg er bare den, som også breder det her ud til alle, fordi ingen gjorde det før.

Jeg beder jer med alt, som jeg har, at I hjælper mig med at få det her igang, fordi jeg ved, at alle som læser mine bøger elsker at læse herinde, og det her kunne ærlig talt være virkelig sjovt. Måske bliver det sygt nederen, og så vil jeg ikke gøre det igen, men hvorfor ikke give det en chance?

Alt jeg beder jer om, er at I går ind på min profil, finder bogen og nominerer de bøger, som I gerne vil støtte, når nomineringerne starter.

PLEASE!

Det var alt.

Udgivet: 16/05-2018

Final Punch | ✓Where stories live. Discover now