38. James Bond & 15 truende motorcykler

4.5K 170 148
                                    

F I N A L
P U N C H
(Jason)

Jeg svinger min taske over min skulder og smækker min værelses dør bag mig. Jeg kører en hånd igennem mit allerede uglede hår og retter på tasken. Jeg går ned af gangen, men stopper ud fra Fran's værelse. Døren står åben, men jeg ved, at hun ikke er derinde, da hun kommer gående op af trapperne. Hun er svedig og smiler bredt, da hun ser mig. Klokken er mange, og hvis jeg ikke vidste, at hun lige har trænet i kælderen, ville jeg virkelig ikke kunne fatte, hvorfor hun stadig er vågen.

Hun standser foran mig og smiler så stort, at jeg tror, at hendes hud vil sprække, men selvfølgelig gør den ikke det, fordi Fran er perfekt.

"Hvor tror du, at du skal hen?" Spørger hun. Jeg himler overdramatisk med øjnene og sætter tasken på gulvet.

"Det fortæller jeg dig ikke, når du står og drypper sved på min fars gulvtæppe," svarer jeg. Fran griner og lægger sine arme rundt om livet på mig. Hun krammer mig, og jeg krammer straks tilbage. At have Francesca i mine arme, er det bedste der er sket for mig i det sidste år. Hun er så speciel og fantastisk.

"Nej seriøst, hvor skal du hen?" Spørger hun mod mit bryst. Hendes stemme bliver til mumlen, og jeg strammer grebet omkring hende. Hun er så lille, holy shit.

"Det er tophemmeligt Fran. Jeg kan ikke fortælle dig det. Du kan risikere døden." Fortæller jeg hende højtideligt.

"Okay Bond. Den er god med dig. Hvem skal du banke?" Okay, den regnede hun ud ret hurtigt. Jeg ved allerede, hvad hun vil spørge om næste gang, så jeg kan lige så godt svare på forhånd.

"Du kommer ikke med," siger jeg kort og simpelt. Selvfølgelig skal Fran kæmpe imod mig.

"Hvorfor ikke?" Hviner hun irriteret. Hun træder væk fra mig, men har dog stadig armene rundt om mig. Hun ser så sød ud, som hun står og kigger mig ærligt op i øjnene.

"Fordi det er farligt."

"Jeg har været der før, og jeg trækker stadig vejret?"

"Du var heldig."

"Jeg kan passe på mig selv, at du ved det."

"Åh det ved jeg skam. Men det ændrer intet." Jeg klapper hende trøstende på hovedet og træder ud fra hendes greb, så jeg igen kan hive min taske op på min skulder. Fran skyder sin underlæbe ud, og jeg stivner totalt i min krop.

Hold op med det. Hun ved godt, at jeg ikke kan stå for hende. For fanden altså.

"Kom nu Jay. Jeg vil med," hun folder plagende sine hænder og træder helt op af mig. Jeg ser ind i hendes flotte grønne øjne og bander irriteret af hende. Allerede der ved hun, at hun har vundet, og den opgivende lyd jeg laver bagefter, giver hende vist også et svar. "Yaaaay!" Hun overfalder mig med kram og kys og løber så ind på hendes værelse, sikkert for at skifte tøj og tage deo på. Da hun lidt efter kommer ud igen, i nogle stramme læderbukser med høj talje, en sort velour top, som stopper over hendes navle og ikke har nogen skuldre, og nogle sorte højhælede støvler falder jeg næsten om. Hun er så fucking lækker. Navle piercingen er det sidste pift, og jeg drukner næsten i mit eget savl. Heldigvis vækkes jeg fra min trance, da Fran banker på hos Tyler. Jeg stiller mig ved siden af hende med min arm om hendes skuldre. Tyler åbner straks døren med et "fuck af". Da han ser os begge to smile bredt, laver han straks brokkende lyde.

"Nej og nej. Hvad end I vil have hjælp med: N-E-J!" Han skal til at smække døren i, da Fran holder den åben med sin støvle. Tyler ser på hendes lille fod og himler med øjnene.

"Kom nu Ty, du er min bedste ven." Fran blinker med sine lange øjenvipper, og jeg ved med det samme, at Tyler er solgt.

"Det er jo ikke fair, når jeg er din eneste ven..." Sukker han. Fran fnyser fornærmet, fortæller hvor mange venner hun har og forklarer ham så vores situation. Efter det smækker han bare døren i uden et bekræftende svar. Fran er åbenbart ligeglad, fordi hun trækker mig nedenunder, som om vi ingen store chancer tager i aften. Så for satan, vi er på dybt vand.

~•~•~

Da vi parkerer min bil, ved jeg bare, at et eller andet vil gå galt i aften. Det er vist bare atmosfæren, men jeg ved, at Fran også mærker det. Det hele starter egentlig fint. Vi træder ud fra bilen, jeg med min taske over skulderen, og Fran med en tyggegummi pakke. Hun tager fredeligt et tyggegummi i munden, og jeg tager fredeligt hendes hånd. Vi går hen af parkeringspladsen, og som det hele var perfekt, falder altid ned omkring os. Vi fik 20 minutter sammen uden drama. Det må være en ny rekord.

Omkring 15 truende motorcykler kommer sammen kørende ind på parkeringspladsen. De begynder på ræd og række at køre i cirkler om Fran og jeg, og vi stivner begge to. Jeg stiller min taske på jorden og tager beskyttende fat om Francesca's håndled. Hun ser med store og bange øjne ind i mine blå øjne. Jeg har allerede regnet det ud. Jeg har ikke betalt gælden, og nu kommer Delacorte for at snakke om det. Pis os. Med alt det der er sket mellem Fran og jeg, så har jeg totalt glemt den pokkers gæld. For fanden Jason.

Motorcyklerne knurrer og brøler, og da de endelig standser, kigger både Fran og jeg på en stor guldmotorcykel. Alle de andre er sorte, undtagen den her ene, som er fuldstændig guld. Selv førerens hjelm er guld, og selvfølgelig regner jeg hurtigt ud, at det er Delacorte i hans guld stripper outfit eller hvad fuck det ellers skal forstille.

Han trækker hjelmen af, og min teori bliver bekræftet, da jeg får et sadistisk smil fra fyren. Selv hans tænder er guld. Ved han ikke at rigtige mænd går med sølv?

"Jay baby," siger han, imens han hænger den pigede hjelm på sin pigede motorcykel. Derefter smiler han det mest ondsindede smil, jeg nogensinde har det og vrikker med øjenbrynene. Sidst men ikke mindst, spørger han: "Har du savnet mig?"

~•~•~•~

Åhhh shit, nogen er i problemer......
Jeg overlevede fremlæggelsen, Yaay!

Spørgsmål: hvad er jeres ynglings wattpad bog?

Udgivet: 08/03-2018

Final Punch | ✓Where stories live. Discover now