Bölüm 37 - Ustan Sana Öğretecek

2.9K 256 25
                                    


            Karen 2.Kıdeme ulaşınca odasına çekilip tekniklerini denemek ve yetişim yapmak arzusundaydı lakin bu gençlerle karşılaşınca biraz beklemeyi çok görmedi.

Hep birlikte masaya geçtiklerinde Karen dostane bir ilişki kurmayı istediğini ve aralarında üstat ekine gerek olmadığını belirtti. Ardından herkes kısaca kendini tanıtmayı uygun gördü. Sözü, konuşmayı seven kumral genç aldı. "Daha önce söylediğim gibi adım Onka Fenx, Vian'ın kuzeniyim. Bu sene 16 yaşına bastım."

Doğrusu verdikleri bilgiler sadece Karen içindi. Masada onun dışında herkes birbirini yakından tanıyor gibiydi.

Hemen ardından siyah saçlı cesur bakışlara sahip genç konuştu. "Ranmin Houn. 18 yaşındayım. Houn klanım, Fenx klanının da dâhil olduğu üç kardeş aileden biridir. Statüleri aynı klanlar olarak maalesef düşük güçlere sahibiz, bu yüzden sadece Daergon hanedanlığına bel bağlamayarak müttefik olduk. Ucu ucuna da olsa birlikte etkili bir güç sayılırız-"

Genç savaşçının aile konusunda susmak bilmez hale geldiğini gören yan taraftaki sıkkın ifadeli kız hemen sözünü kesti. "Büyük kardeş Karen, abimin kusuruna bakma lütfen. Bu konularda çenesi çabuk düşer."

"Ne alakası var! Vian, savaşçı dostum Karen'in uzak bir bölgeden geldiğini söylemedi mi? Bende biraz olsun aydınlatmak istediysem ne var bunda! Hımh! Savaşçı dostum Karen seni sıkıyor muyum?"

"Oh! Sorun yok dilediğin gibi konuşabilirsin. Bu arada sadece Karen yeterli." Diye belirtti Karen.

"Bak gördün mü?"

"Büyük kardeşin nezaketen bunları söylediğini anlamıyor musun? Hımh! Birde klanın genç efendisi olacaksın!"

Karen kardeş olduğunu daha net anlayamayacağı bu ikilinin tartışmasını bölmemek için Vian'a döndü.

"Ranmin, Houn klanının genç efendisi mi?" diye sordu.

Vian hemen açıkladı. "Aynen öyle. Babası yani şu anki klan patriği, Ranmin 4.Kıdeme geçtiğinde klanı ona devredeceğini söylemiş. Aslında eğitimini de direk kendisi veriyor diye biliyordum.

Anladığım kadarıyla heyecanlı karakterinin biraz törpülenmesi için buraya yollamış olmalı. Büyük kardeş Ranmin oldukça iyi biridir fakat bazen biraz fazla fevri davrandığı olmuyor değil, özellikle klan konuları açıldığında..."

Karen onaylarcasına kafasını salladı. "O kısmı anlamıştım zaten."

Sonunda tartışmaya ara verdiklerinde genç kız konuştu. "Bu halimizi gösterdiğimiz için kusuruma bakmayın lütfen. Nerede kalmıştık. Ah, doğru ya, benim adım Liye Houn. Abim ve babamın aksine daha normal biri olduğum söylenebilir. Bende henüz 16 yaşındayım."

"Sizinle tanıştığıma çok sevindim. Sanırım Vian sayesinde anlatacak bir şeyim yok. Hehe." Karen konuyu kapatıyordu ki dördü de aynı anda başka bir soru yöneltti.

"İllüzyonu nasıl kırdığını anlatmalısın, büyük kardeş!" Dedi Onka.

"Ruh varlığın nasıl bir şey göstersene Karen!" diyen Ranmin'di.

"Büyük kardeş, 2.Kıdem sınırını aşmak için ne yaptın?" diye sordu Liye.

Herkesi sessizliğe iten asıl soru ise Vian'dan geldi. "Büyük kardeş, nasıl bir Ruh Soyuna sahip olduğunu sormam sorun olur mu?"

KARENHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin