*161*

767 51 17
                                    

Kayla pov.

- Tai žinai, meilėėėė... – nutęsė mergina ir pažiūrėjo į mane trumpam, o tuomet atgal į teliką.

- Gerai, kad tik vienpusė. – atsikvėpiau ir irgi pažiūrėjau į ekraną.

- Sunku žmogui, kai jis tau jaučia kažką, o tu jį atstumi... – kaip meilės poemą, sakė čia man šviesiaplaukė.

- Durne, aš jam sakiau, kad nieko daugiau nebus iškart.

- Nu, o jis tiki, kad galbūt jam pavyks užkariaut tavo širdį ir jūs mylėsitės iki tol, kol jam pabos.

- Jėzau, Angela, nebespank tiek. – numojau rankom dramatiškai. – Aš myliu Louis ir taškas.

- Gerai, gerai. Paerzint tave gi galima. – juokėsi.

- Aha, žiauriai juokinga. – su poker face'u pažiūrėjau į ją.

- Nepyk. – atsiuntė man oro bučkį ji.

~ ~ ~ Next day ~ ~ ~

Kadangi tas vyras sakė Luke, kad aš visai tikčiau būt fotomodeliu, nusprendžiau važiuot kartu su broliuku ir pakalbėt su tuo Mark, ką jis man pasiūlys ir panašiai. Gi niekas man per galva neduos, kad paklausiu ar paklausysiu, ką tas profesionalus fotografas mano. Dasibeldėm iki tos vietos, o tuomet Hemmings pastatė automobilį ir mes vėl tipenom iki to pastato.

Man atrodo, kad aš vieną dieną rimtai nuo tokio lipimo į 5 aukštus mirsiu. Visa padusus ir šiek tiek pavargus, atsidūriau tam aukšte, į kurį mums reikėjo. Šįkart mane Liuciferis nusitempė į to vyro kabinetą, nes ten jis kalba su žmonėm apie tokius dalykus, kaip nuotraukas ir panašiai.

Luke nesibeldęs įvarė į tą kabinetą, o aš mintyse pavarčiau akis. Jis jau rimtai visiškai sužvaigždėjo ir pamiršo kultūringas manieras. Įėjau vidun broliui iš paskos ir uždariau duris, o tuomet mandagiai pasisveikinau su Mark, nors jis mane užkniso per tą fotosesiją praeitą kartą.

- Prisėkit. – parodė į kažkokias naujoviškas kėdes.

Aš mintyse drebėjau, kad nenukrist, atsisėdus ant tokios, nes rimtai jos keistai atrodė ir neįsivaizduoju, kaip svorį paskristo.

- Taigi jūsų nuotraukytės. – pasakė ir atsidarė kažkokį stalčių ir pradėjo jį kuist. – Šiaip esu jomis sužavėtas, nes mažai ką ten taisyt reikėjo, o ypač man patiko šios merginos darbas. – parodė su smiliumi į mane, kai ištraukė kažkokį voką iš to stalčiaus.

Tad aš viduje jau ten šokinėjau ir rėkiau, bet kažkaip susivaldžiau ir ramiai sėdėjau. Kokia mirtis... O viduj sproginėja viskas.

- Labai puikiai išreiški emociją ir, kaip pirmam kartui su kamera, labai šauniai. Nuotraukose išties atrodo, kad viskas realiai vyksta, ir, kad čia nėra jokios vaidybos ar mano pastabų. Aplamai atrodo, kad judu tų kamerų nematėt ir jūsų tas netrikdė. Tad tave, panele, norėčiau matyt dažniau nuotraukose. Galėtum būt fotomodeliu ir fotkintis apsirengusi naujausios kolekcijos drabužiais, o ir atlyginimas normalus, lankstus darbo grafikas, tad kaip? – pažvelgė į mane Mark, o mano viduje daugybė emocijų.

Išties nežinau, ką veiksiu atėjus rudeniui, o jis jau čia už poros dienų, o aš kaip tik domiuosi studijom ar darbu, kurį galėčiau dirbt. Gi manęs Luke visą gyvenimą tikrai neišlaikys, o šiaip ir pačiai norisi kažką veikt, o ne vien sėdėt namie, ką ir veikiu pastaruosius mėnesius. Būčiau foto modeliukas. Pažiūrėjau į Luke su pakeltu antakiu ir klausiamu žvilgsniu 'ką daryt?', o jis truktelėjęs pečiais prasižiojo:

- Tai tavo pasirinkimas, bet aš tam neprieštarauju, tad, jei nori, pirmyn. – parodė ranka į Mark, o aš pažiūrėjau į tą vyrą.

- Gerai, aš sutinku. – išsišiepiau ir sėdėjau visa patenkinta.

"My Life Is Better Now" (L.T.) LTU BAIGTAWhere stories live. Discover now