2.Bölüm

9 1 0
                                    

Multimedya; Asi

Asi'den(Alya'dan):

Gözlerimi kapatıp sinir krizimi önlemeye çalıştım. Bu adam kimdi ve neden bana yardım etmek istiyordu? Kağıdı cebime koyup hızlıca cebimden motorun anahtarını kavradım, motoruma bindim ve hızla gazı kökledim. Gökhan abinin mekanının önüne geldiğim gibi motorumu gürültüyle durduğum yere park ettim. Gökhan abinin korumalarına başımla selam verdim ve hemen mekana giriş yaptım. Gökhan abi tamda tahmin ettiğim gibi yine içiyordu. Cebimdeki kağıdı elime alıp yanına doğru ilerledim. İlk başta benim geldiğime şaşırsada bozuntuya vermeden " Birşey mi oldu çok sinirli duruyorsun?" Dediğinde bir şey söyleme gereği duymadan elimdeki kağıdı gürültüyle masaya bırakıp " Gökhan abi bu kağıdı yazan adamı ve benimle ne alakası olduğunu istiyorum hemde hemen" dedim ve tam arkamı dönüp gidecekken bileğimi kavrayıp yanındaki koltuğa oturttuğunda dik dik ona baktım. Sırıttı ve " Asi ben bunu bulana kadar sende burada uslu uslu otur geleceğim ben." Birşey söylemeden kafamı arkaya atıp gözlerimi kapattım.
🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙
"Asi!" Gökhan abinin sesini işitmemle hızla gözlerimi açıp kafamı kaldırdığımda " O koleje gitmelisin Asi emin ol bu kadar bilgi yeterli beni dinle ben bugün ilk uçakla Manisa'ya gideceğim Burak seni o okula kaydetti, Ege ile gideceksiniz. Unutma buda yeni kimliğin." Deyip bana bir kimlik uzattığında sinirle gözlerimi kapattım ve elindeki kimliği sertçe elinden çekip, aldım. " Yeter! Yeter! Yeter! O adamın kim olduğunu neden bana söylemiyorsun söyle abi söyle! Yoruldum artık çok yoruldum" deyip hızlıca ayağa kalkıp Gökhan abiyi omuzlarından sarsmaya başladım." Abi lütfen söyle!" Diye fısıldayıp yere çöktüğümde üzgün bir tavırla yanıma çöküp elini omzuma koydu ve " Bak Asi bunu sana söylemem doğru olmaz. Lütfen o okula git ve kendin öğren sonra istediğini yapmakta özgürsün şimdi git evine dinlen bugün çok yoruldun." Dediğinde çaresizce başımı sallayıp ayağa kalktım. Ardından oda kalkıp kollarını sımsıkı bedenime sardığında bende ellerimi omuzlarına koydum ve sırtına hafifçe iki kez vurup Gökhan abinin kollarının arasından yavaşça sıyrıldım, arkamı dönüdüm."Hoşçakal abi" deyip mekandan ayrıldım.
🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙🌙
Anahtarımı cebimden alıp eve girdiğimde her yeri kırıp dökmüşlerdi sinirden ellerim titrerken annemin fotoğrafının üzerinde kırmızı kalemle yazılmış bir yazı gördüm. Hızlıca çerçeveyi elime alıp okumaya başladım. " Gökhan abinin yanına gitmekle çok büyük hata yaptın Küçük Asi. Vaktin daralıyor, o okula yarından itibaren o kimlikle başlamazsan Sakıt denilen bu köpekcik ölür, bunu hiç istemeyiz değil mi? O koleje gidip annenin intikamını al hemde hemen KOCA GAMZELİ!"

Ay'ı Sakladım AvuçlarımaWhere stories live. Discover now