9. Bölüm

2 0 0
                                    


Asi'den (Alya'dan);

Artık yorulmuştum, gücüm kalmamıştı. İnsanların benim hakkımda bir şeyleri ağızlarından kaçırmasından nefret eder, bir çeşit sinir krizi geçirerek erkekleri dövebilirdim, birde öğrendiğim yakın dövüşlerle kalıplı biri olmasa dövebilirdim. Çünkü biraz zayıf olduğumdan savunmasız kalmamak için öğrenmiştim o yöntemleride. Hızlıca Ege'nin üzerinden kalktığım gibi koşarak okuldan çıktım ve motoruma atlayıp benim için özel olan yerime yani deniz kenarına geldim. Motorumdan inip oturdum ve denizi seyretmeye başladım. Dalga sesleri, beni mayıştırıyordu, zaten bende dalga gibiydim dilime ne gelirse kıyıya vurur, gelmez, dökülmezse sözcükler dilimden dibe batardım.

İnsanların beni eskiden aşağılamasından, yani öksüzlüğümle alakalı abuk subuk konuşmasından dolayı böyle soğuk biri haline gelmiştim. Berbat insanların, berbat laflarından dolayı hep ağlardım, tabi onların gözleri önünde değil. Çünkü onlar ağlamayı güçsüzlük, eziklik kılıfına sokarlardı. Aslında insanlar ağladığında güçlülüğünü kaybetmez, içindekileri sessiz çığlıklarıyla beraber ya insanlara sunar, ya da benim gibi yalnız kaldığında duvarlara vururdu içinin acısını. Tabi insanların gözü önünde ağlasalar pek bir şey değişmezdi çünkü onlar gerçek acıyı, tırnağının kırılması falan sanarlardı. Ama gerçek acıyı bizim gibi yürekli insanlar anlarlardı. Tabi o insanlarında ruhlarını bölük pörçük etmiş, acının gerçek anlamını değişik kılıflara sokarak kendi menfaatleri için kullanırlardı.

Birisinin yanıma oturmasını hissetmiş, ama umursamamıştım. Zaten şu an tek umursayacağım şey artık o adamdan notların gelmiyor olmasıydı, beni bu liseye yönlendirmiş, ailemin intikamını almak için bu koleje gitmem gerektiğini söylemişti.

Yerimden kalkıp yürümeye başladığımda motorumun yanında Gizem,Dilara ve Esma duruyordu ve motorumun üzerindeki nota anlamsız bakışlar atıyorlardı. Yanlarına doğru ilerleyip notu motorun üzerinden aldığımda hepsi bana oku dercesine bakıyordu.

Bende ilk önce o adamdan olduğunu anladığımdan " Özel sanırım siz gidin ben sizin yanınıza geleceğim." Dediğimde kafa sallayıp yanımdan uzaklaştılar.

Bende notu okumaya başladım. "Asi yanlış yapıyorsun, aileni katleden adam dibindeyken sen daha farkında bile değilsin aç gözlerini ve çevrene bir bak. Yoksa bu şekilde ilerleyemeyeceksin. O zaman ne intikam alabileceksin ne de o okula gitmenin bir amacı kalacak? Bazı şeyleri sorgula Küçük Asi mesela neden Gökhan abin sen o notu verdikten sonra ani bir kararla Manisaya gitmeyi istedi, SORGULA KOCA GAMZELİ SORGULA YAKINDA ULAŞACAKSIN HEDEFİNE!"

Ay'ı Sakladım AvuçlarımaWhere stories live. Discover now