8.Bölüm

1 0 0
                                    

Multimedya;Sertap

Kayra Meriç'ten;

İğrenç anılarım bir türlü aklımdan çıkmazdı. Sanki bana acı çektirmek, canımı, ruhumu kırıp dökmek istercesine. Kafamın içinde şu bitip tükenmeyen, bana acı çektiren, ruhsuzca güldüren, kalbimi bin bir parçaya ayıran dertlerim olduktan sonra bir türlü Cenk'i dinleyemiyordum. Sonunda zil çaldığında koca gamze de hızla ayaklandı, ardından şu sevgilisi midir kimse adı Ege olan herif. Kapıya doğru ilerlerken Sertap denilen kızı gördüklerinde dona kaldılar. Açıkçası hiç sevmezdim bu kızı bir gecelik ilişkimiz olduğundan yakamı bırakmazdı. Bu yüzden sinirle gözlerimi kapattım. Açtığımda Koca Gamze kızın üstüne yürüyordu. Bu kızın ne derdi vardı ki Sertapla?

Onlara doğru ilerleyip, onlara yakın bir sıraya oturdum ve konuşmalarını umursamadan da olsa dinlemek istediğim için dinlemeye başladım. " Senin burda ne işin var lan!" Diye bağırdı koca gamze. " Be...ben şe...şey" diye kekeleyerek konuştu Sertap. Vay be Sertap kimseye boyun eğmeyen, şu ezik diye adlandırdığı kişileri aşağılayıp duran kız Koca Gamzeden baya korkuyordu. "Bu okuldan gitmezsen..","Bak Asi bu okulda okuyorum ve gidemem 1 senem kalmışken ayrılamam bu okuldan." Dediğinde dik dik Sertapa baktım asıl amacı bu okulda kalıp bana yakın olarak mal varlığımın üzerine çökmekti, yoksa onun okulla bir alakası olmadığını herkes bilirdi. Birde neden bu kıza herkes Asi diyordu ki? Neyse ya bana ne? Hızlıca yerimden kalkarken Koca Gamzede sinirden titrerken Sertap'In yanından geçip gitti. Ardından Ege denilen Herif. Cenk ile birlikte spor odasının yanından geçerken Koca Gamzeyi görmemle yerimde dona kaldım. Kız çok güzel futbol oynuyordu, bizim okuldaki erkeklerden bile güzel oynuyordu. Cenk'te benim gibi şaşırmış bir vaziyette dururken silkelenip ilerleyecekken " Çok güzel Hatun be!" Dedi Cenk sırıtarak. "Sence kime bakar? Bence bunu hiç tartışmayalım Aptal Herif!" Deyip ilerlemeye devam ettim. O da yanımdan yürürken " O diğer kızlar gibi değil olum o kız farklı..." devamını getirmesine izin vermeden " Hayır Cenk farklı falan değil olum o kızda diğerleri gibi hepsi aynı iğrenç." Dedim yüzümü buruşturarak. Cenk Koca Gamzeyi övmekten vazgeçip şebeklik yapmaya başladığında gözlerimi devirerek onu dinlemeden önüme döndüm.

Zilin sesini duyduğumuzda dışarı çıkacakken aklıma Koca Gamzenin maça gideceği gelmişti. Karşı takımda Kerem vardı, sinirle yumruklarımı sıkıp işimin olmasını boşverdim ve sınıfa doğru çıkmaya başladım. Sınıfa girdiğimde Cenk, Koca Gamze ile konuşmaya çalıştığını görmemle kaşlarım benden bağımsız çatılırken, hızlıca yanlarına ilerleyip ne olduğunu soracakken Cenk'in " Siz Ege ile kardeş misiniz?" Diye sormasıyla durup dinlemeye başladım onları. " Evet kardeşim gibidir." Dedi Koca Gamze boş bir sesle. Bu kızın benim gibi soğuk bir kız olduğu çok değişik geliyordu, neydi bu kızın derdi? Umursamadan yerime oturduğumda " Demek kaptan oldun Koca Gamzeli." Dedi Cenk. Sinirle yumruklarımı sıktım. Koca Gamze ise " Bana Koca Gamzeli demeyin!" Diye bağımasıyla ona baktım. "Neden?" Diye sordu Cenk, Ege denilen herif "Ölen babasıda öyle sesleniyordu ona, ondan." Dedi. Sonra ağzından ne kaçırdığını anladığında gözleri kocaman olmuştu, ama artık çok geçti, Koca Gamze çoktan Ege'yi yumruklamaya başlamıştı bile...

Ay'ı Sakladım AvuçlarımaDonde viven las historias. Descúbrelo ahora