10.Bölüm

1 0 0
                                    

Multimedya; Asi(Alya)

Kayra Meriç'ten;

Hayat her zaman istediğin gibi gitmiyordu, kimisi kötü anılarla dolu bir yaşam sürdürür, kimisi dertlerle dolu bir hayat sürdürürdü. İnsanlar bir dert gördü mü diğerlerinin yaşamlarını çok iyi sanırlardı, mutlu, dertsiz, tasasız bir hayat sürdürmezlerdi onlarda. İlla ki bir şey çıkardı karşılarına, bir dert bir sorun gibi.Bazı insanlar en ufak bir sorun, bir dert ile karşılaşınca un ufak olup pes ederlerdi, bazı insanlar ise bütün sorunların karşısında direnir, olgunluğa, soğukkanlılığa kavuşurlar, dertlerini en ufak biri ile bile paylaşmadan o derdin karşısında büyük bir savaş ile ya galibiyete ya da mağlubiyete kavuşurlardı.

Tam koca gamzenin bir derdi var diyorum, kız soğukluğuyla onlarıda öğrenmeme engel oluyordu. Ama bugün onun ruhundaki sancıların bir kısmına dokunmuş, diğer taraflara uğrayamamış, o giderkende hiç bir şey yapamamıştım. Anlamıyordum, bu bir kızdı ve ben genelde erkeklerin ailesini kaybettiğinde soğuk bir adama dönüştüklerini sanırdım, tıpkı benim gibi, ama o soğuk bir kadındı.

Koca gamze şu an ağlıyordu, tabi beni görmüyordu. O gittikten sonra dayanamamış, peşinden çıkıp onu takip etmiştim. O da sahil gibi bir yere gelmiş, denizi seyrederek ağlıyordu. Yanına gitmeyecektim, çünkü böyle zamanlarda yalnız kalıp sorunlarını fark etmesi gerekiyordu. Bazı yaşadıklarını bende yaşadığımdan biliyordum. Ama artık koca gamzenin ne yapacağını kestiremiyorum.

Tam arkamı dönüp gidecekken motoruna siyah hırka giymiş, yüzü gözükmeyen biri not bırakmıştı. Bende biraz o notta ne yazdığını merak etsemde umursamamış, gitmekten vaz geçip beklemeye başlamıştım.

Ardından koca gamzenin yanına biri oturmuş, o umursamasa bile erkek biri oturduğu için nedenini biilmediğim bir şekilde sinirlenmiştim. Motoruna Esma, Dilara ve Gizem yaklaşmaya başladılar ve nota anlamsız bakışlar atarken koca gamzede kendini toparlayıp ayağı kalktığında onları görüp neye baktıklarını anlamak için biraz daha yaklaşmış ve not olduğunu görünce eline almış, ama okumadan kızlara bir şey söylemiş kızlarda oradan uzaklaşmaya başlamışlardı. Bu sefer bu işin peşini bırakmayacaktım. Yavaşça koca gamzenin yanına doğru yürümüştüm ama koca gamze notu okuyup, motoruna binmiş tam gidiyordu ki hızlıca arkasına bindim. Beni görünce şaşırsa da "İn, işim var bir yere gideceğim." Dediğinde gözlerimi kıstım ve "Bende geleceğim." Dedim." Yeşilli sana göre mekanlara gitmeyeceğim in." Dedi düz bir sesle. " İnmeyeceğim Koca Gamze hadi sür!" Dediğimde bir şey demeden hızla yola atılıp ibreyi zorlarcasına sürmeye başladığında , fazla hızlı gittiğinden ona yapışmıştım resmen."Seninle çok işimiz var Yeşilli çok!"...

Ay'ı Sakladım AvuçlarımaWhere stories live. Discover now