3

113 18 8
                                    

Bir genç kız olarak almam gereken bazı önlemler vardı. Erkekleri kaçıran bazı önlemler mesela yüzük takmak gibi. Onca yol gelirken otobüste adamlara göz dağı vermem lazımdı. Görsel güzelliğe önem verilen bir mağazada çalışırken düzenime, giyinişime önem vermem şarttı. Fakat bazı önlemlerde şarttı. Şuan olduğu gibi.

"Evet" diye yanıtladım. Kısaca geri bas demekti bu. Mağazada çalışmaya ilk başladığım zamanları anımsar gibi oldum bir kaç genç güzel olduğumu söylediği için ağlamıştım. Bu kesinlikle basit hissettiriyordu.

"Çok gençsin" diye mırıldandı.

"Evet aşk evliliği" dedim geri bas step 2 modunda. Ama bu adamın tepkisi beni şaşırttı. Yüzünde bir sırıtış oluşurken saçlarımı işaret etti.

"Güzel görünüyorlar"

Gözlerim saatime kayarken 22 00 olması içime su serpti. Tezgahın arkasından çıkarken yüzüne bakmadan mırıldandım "Mesaim bitti iyi akşamlar "

Mağazadan çıkar neşeyle otobüs durağına yürürüm otobüse biner tini tini tinimini hanım gibi süzüle süzüle eve giderim diyordum ama. Öyle olmadı.

Benimle birlikte o adamda mağazadan çıktı. Pantolon alacaktın hani seni yavşak noldu. Demek istedim ama demedim. Belki yolu bu taraftaydı, niye durduk yere başıma iş alacaktım ki.

Ben yürüdüm. Seviyeli adımlar ardımdan geldi. Otobüs durağına kadar geçen sessizlikten sonra biraz daha dayanmayı denedim belkide aynı otobüse binecektin yolu bu taraftan geçiyordu. Olabilirdi.

Tahmin ettiğim gibi aynı yolu yürüdük. Aynı otobüse bindik. Ve aynı yerde indik. Son bir defa olumlu düşünmeyi denedim. Belki başka bir sokağa sapacaktı.

Ama hayır adımlar birebir adımlarımı takip etti. Dönüp onunla konuşmayı düşündüm ama ensemde hissettiğim nefes beni olduğum yere çiviledi.

"Senin takipçin olmak hoşuma gitti "

Gidiyorum  DRUNK a bölüm atıyorum geliyorum buraya bölüm atıyorum her yere salça olabilen çok yönlü pekmez yazarınız:)Evet bugün 2 bölüm attım kitapla kaynaşın bence artık, bol yorum istiyorum ❤

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Gidiyorum  DRUNK a bölüm atıyorum geliyorum buraya bölüm atıyorum her yere salça olabilen çok yönlü pekmez yazarınız:)
Evet bugün 2 bölüm attım kitapla kaynaşın bence artık, bol yorum istiyorum ❤

SUDDENLY Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin