4

119 19 55
                                    

Nefesinin tenimdeki dansı ben şoktan çıkana kadar sürmüştü. Yaklaşık bir kaç saniyede olsa yerimden ayrılmakta zorlandım. Kendimde geldiğimde. Tuhaf bakışlarımı üzerinde gezdirdim.

"Eğer sapıksan kocam polis?"

"Öyleyse kocana söyle sana bu sahte yüzükten daha fazlasını verebilirim"

"Gerçekten sıyrık bir sapıksın sen" cık cıklayıp. Arkamı döndüm. Jungkook tan beni almasını istemeliydim. Lanet kuzenime yalvarmalıydım. Al beni işten ver koy beni eve al beni evden at beni işe demeliydim. Neden dememiştim. Gidip Jungkook a yalvaracaktım ki. Kolumun tutulmasıyla kalakaldım. Hey genç daha biraz önce konuştuk ama ne bu asi tavırlar. Kolumdaki elektriklenmeyi sadece bir yabancının kolumu ellemesine bağlayarak, iç çektim.

"Bu yaptığın tacize girer" elini biraz daha koluma sararken gülümsedi. Her zaman gözleri böyle miydi. Yoksa uykusuz muydu emin olamadım. Zaten beni ilgilendirmezdi ama olsundu.

"Numaranı verir misin?" eli cebine giderken hızlıca başımı iki yana salladım.

"Yo veremem!"

Başı telefonuna eğikken mırıldandı. "Kocan mı kızar?" yüzünde ki kocaman gülümseme burdan belli oluyordu.

"Evet evet" kekeledim. Çünkü kekeledim. Hayvan gibi kekeledim.

"Ben onu çiğ çiğ yerim birşey yapamaz"

Artık düş yakamdan. Eve gidem dinlenem ruh halimle numaramı verip eve depar atmıştım. Yarın en fazla yeni hat alırdım yani. Sen kim köpek beni yıldıracak numaramı alacak seni gidi seni kara kafalı.

Yoongi ficimizde kara kafalı*Bugün sadece 1 bölüm var*Bol yorumla yarın yb gelir*DRUNK kitabıma bakmayı unutmayın*I lav yu pekmez ailesi*

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Yoongi ficimizde kara kafalı*
Bugün sadece 1 bölüm var*
Bol yorumla yarın yb gelir*
DRUNK kitabıma bakmayı unutmayın*
I lav yu pekmez ailesi*

SUDDENLY Where stories live. Discover now