7

112 15 12
                                    

Haftada 6 gün çalışıyordum. 2 kata aynı anda bakmaya çalışıyordum. Ve şimdide lanet olası depoyu temizliyordum. Bir kaç kez aklımdan küfürler edip dükkandan koşarak uzaklaşmak falan geçti ama hemen toparlanıp işimi yapmaya devam ettim.

İşsiz kalsam elime ne geçecektiki? Babam ömür boyu amcamdan nefret ederek yaşamıştı kimsesiz kaldıktan sonra jungkook un baskıları sonucu beni yanlarına aldılar her gördüklerinde batırılan laflar tartışmaya zeminler düzenleniyordu. Benim babam bir ömür çalıştı sonra.. Sonrası karanlık. Ne için evde kalacaktım ki rezillik çekmek için mi? En büyük dileğim o evden ayrılmaktı.

Biraz daha temizlik yapıp, kalan pislikleri kamufle ettim. Deponun havası beni daha çok germişti. Ayrıca tozluydu. Telefonu kot pantolonumun cebinden çıkartıp bildirimleri kontrol ettim. 2 mesaj.

Yoongi;
Napıyorsun
?

Belkide yoongiye takipçim olması için fırsat vermeliydim. Kaybedecek birşeyim yoktu ki.
Pantolon tezgahını biraz sağa çekip üzerine oturdum ve cevap olarak ne yazmam gerektiğini şöyle bir genelleme düşündüm.

Yunmi;
İyiyim
Sen nasılsınız?

Yazdığım mesajı kontrol ederken memnuniyetle başımı salladım. Hem ciddi hemde seviyeli bir mesaj göndermiştim. Harikaydım.
Çok geçmeden cevap geldi.

Yoongi;
Bizde iyiyiz sağolun

Yunmi;
Siz kimsiniz

Yoongi;
Bende anlamadım ne demek istedin

Ciddi olmaya çalışıyorum yoongi aptal mısın demedim tabiki. Ne diyecektim şimdi. Gayet açık yazmıştım niyetimde belliydi niye leb demeden bunu mu demek istediniz diye sormamıştı ki. Beyni benim kadar hızlı çalışmıyor olmalıydı.
Anlayışla başımı sallayıp telefonu daha sıkı kavradım.

Yunmi;
İstersen takipçim olarak kalmana izin verebilirim?

Yoongi;
Ne zaman sana sordum ki?

İki bölüm attım afiyet olsun Arkadaşlar net paketim baya az kaldı yani bir kaç gün kaybolabilirim mlsf o zamana kadar okunma sayısı 200 olur inşAy lav yu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

İki bölüm attım afiyet olsun
Arkadaşlar net paketim baya az kaldı yani bir kaç gün kaybolabilirim mlsf o zamana kadar okunma sayısı 200 olur inş
Ay lav yu

SUDDENLY Where stories live. Discover now