16

74 21 34
                                    

Boğazımı temizledim. Şimdi gerçekten ona güvenip güvenmeyeceğimi düşünme zamanı falan değildi. Bir kere ona fırsat verme fikri benden çıkmış tı. Daha neyden kaçacaktım ki.
Anlatma zamanıydı.

"Öncelikle nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum yoongi. Umarım sözümü kesmeden dinlersin, çünkü ikinci kez anlatmaya cesaretim olacağını sanmıyorum." dedim onaylamasını beklerken ama sadece başını sallamakla yetindi. Bunu bir onay olarak kabul edip bende başımı sallayarak onu taklit ettim yaptığım şey sadece vakit kazanmaya çalışmaktı.

"17 yaşıma kadar ailemle beraber yaşıyordum, babama aşıktım bir kardeşim vardı benden çok küçüktü öpmelere sevmelere kıyamazdım, annemle aramız bir iyi bir kötüydü ama alışıktık resmen bizim için... Hep aynıydı çok kavga eder çok severdik birbirimizi, amcam ve babam arasında bir düşmanlık vardı yıllardır görüşmüyorduk bile, sonra babam amcama bir dava açtı o zamanlar çok endişeliydim, bir gün jungkook un abisi beni arayıp tehdit etti babamın davayı geri çekmesi konusunda ve o hafta.. Ailem bir kaza geçirdi hiç biri kurtulamadı.. Amcamlar beni yanına almak istedi kabul etmedim ama jungkook peşimi bırakmadı bende kabul ettim, iki senedir evlerinde yaşıyorum, sürekli benimle uğraşıyorlar kaçmak istiyorum ama jungkook bir özel tim görevlisi beni elbet bulacaktır.. Paraya ihtiyacım var, o evden ayrılmak için ayrıca yüzlerini görmek istemiyorum bu yüzden çalıyorum, işte böyle.."

Yoongi elini saçıma atıp hafifçe okşadı. "Tamam herşeyi halledeceğim."

Şaşkın şaşkın yüzüne baktım.
Gözleri kısılırken ayağa fırladı elimden tutup benide kaldırdı.
"Sürpriz!ama şimdi biraz uyumak istiyorum eve gidelim."

"Ne evi yoongi saçmalama gidemeyiz eve jungkook beni bulduğu yerde-"
Kolumu sertçe kavradığında irkildim.

"Sana hiç bir şey yapamaz sen istemediğin sürece izin vermem" diliyle dudaklarını ıslatıp devam etti "Ha istesende izin vermiyorum"

Beni peşinden çekiştirmeye devam ederken ne yapmaya çalıştığını düşündüm aklından ne geçirdiğini bilebilmek istedim ama o böyleydi işte hiç bir zaman büyük açıklar vermiyordu. Beni sürekli meraklandırıyor kısa açıklamalar ile bastırıyordu.

-

Yoongi odasında uyurken mutfak sandalyesinden çıkan gıcırtıyla oyalanıyorum.
Ne yaptığım veya ne yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yoktu, yoongi nin telefonda jungkook a söylediklerinden sonra eve gitmem imkansız gibi birşeydi. Gitsemde kalan ömrüm muhtemelen odamda geçecekti.

Bir süre sonra yoongi nin gelmesiyle düşlerime ara verdim. Her zaman uykulu bakan gözleri yeni uyanmışlığın etkisiyle daha buğuluydu bu haline gülümsedim. Aşırı seksi ve aşırı tatlı gözüküyordu. Bir erkeğin bu iki özelliği aynı anda taşımasına hayranlıkla bakakaldım.

Yoongi yanımdaki yerini alırken tebessüm etti ve eşsiz dudakları aralandı.

"Benimle evlenir misin?"


Arkadaşlar canlarım okuma sayısı yerlerde arkadaşlarınıza kitabı önerirseniz çok memnun olurum sizi seviyorum ❤Bu arada artık crazy dead yayımlansın mı?Sınır 7+

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Arkadaşlar canlarım okuma sayısı yerlerde arkadaşlarınıza kitabı önerirseniz çok memnun olurum sizi seviyorum ❤
Bu arada artık crazy dead yayımlansın mı?
Sınır 7+

SUDDENLY Where stories live. Discover now