15

77 16 18
                                    

Ellerim yanaklarına çıkarken hafifçe sıktım. Nefes almakta zorlandığımı fark edince dudakları hala dudaklarımdayken suyun yüzeyine çıkmamıza yardımcı oldu.
Kendimi sahilin ıslak kumlarına atarken nefes nefeseydim, bir kaç hayvansı öksürükten sonra kendime geldim, üstüm başım sırılsıklamdı, aceleyle üzerime yapışan gömleğimi bir kaç kere sirkeledim ve gözlerim başımda bekleyen yoongi ye kaydı.
Arkası dönük elleri ıslak pantolonunun ceplerindeydi, paçasını bir kaç kez dürtükleyip bana dönmesini sağladım.
"İyi misin?" dedi yanıma eğilirken.

İyi olup olmadığımı düşündüm. Beni öpmüştü ve ona izin vermiştim. Şimdi biz birşey olmuş muyduk hala mesafeler içinde çırpınıyor muyduk?
"Yoongi biz şimdi neyiz?"

Dudakları aşırı yavaş bir şekilde kıvrılırken eli çenesini buldu.
"Sevgilim olmak ister misin? Ama sadece formalite icabı soruyorum zaten sevgilimsin"

Boş bakışlarım bir kaç saniyeliğine yüzünde oyalandı. Sonra onu yakalarından tutup kendime çektim. Şu an onu deli gibi öpmek istiyordum. "Seni öpebilir miyim?" diye sordum, tamam edepsizin tekiydim.

Ufak bir kıkırtı dudaklarından firar etti. Tam cevap vereceği sırada yoongi nin telefonundan duyulan lanet olası zil sesi böldü.
Biraz geri çekilirken fermuarlı cebinden telefonunu çıkardı gözleri hala üzerimdeyken aramayı cevapladı.

Anın verdiği yakınlaşma ile sınırı fazla kaçırdığımı düşünerek sıkkınca gözlerimi başka bir tarafa çevirmeye çalıştım ama bir eli telefondayken diğer eliyle çenemi kavradı ve yüzümü yüzüne çevirdi. İnatçı davranmak yerine telefon konuşmasını dinlemeye karar verdim.

"Buyrun?"

"Evet yanımda, sen kimsin!?"

"Vay şerefsiz!"

"Bu kız senin kölen değil yerini bil!"

"Yerini bilmezsen sana bildiririm!"

Gözlerim git gide büyürken telefonun ucundakinin jungkook olduğuna emin oldum. Yoongi nin kulağında tuttuğu telefona biraz yaklaştım, ama yanağıma bir öpücük kondurup beni kendinden uzaklaştırdı. Dudağım büzülürken sırıtacak gibi oldu ama tekrar kasları çatıldı ve dikkatini tekrar telefona verdi.

"Bak şimdi beni iyi dinle it! Sen bana emir veremezsin genç bir kızı alı koyamazsın adam olacaksın yoksa o lanet çeneni dağıtmaktan başka çarem kalmaz!"
Telefonu kulağından ayırıp göremeyeceğim kadar uzağa fırlatması sadece saniyeler sürdü.
Sinirle ellerini saçlarına daldırdı yanıma oturdu ve mırıldandı.
"Şimdi bana güvenme sıran geldi seni dinliyorum?"

Sizleri seviyorum pekmezler ama lütfen yorum yapın ❤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sizleri seviyorum pekmezler ama lütfen yorum yapın ❤

SUDDENLY Where stories live. Discover now