2

391 16 16
                                    

PATRIK
Hned jsem k ní přiběhl a rozvázal jsem ty provazy. Jakmile jsem je rozvázal, spadla mi do náruče a zasyčela. ,,Co ti je?" Zeptal jsem se se strachem. ,,Mo-moje záda." Šeptla bolestně. Hned jsem s ní vyběhl ven na světlo. Položil jsem ji na břicho na přípravené lehátko. Záda měla zbičovaná do krve. Sakra! Vždyť já jí v tom nedokázal zabránit. ,,Pane, máme ji." Řekl starší muž a ukázal na Leilu v policejním autě. ,,Potřebuje psychiatra. Je jen zlomená." Zamumlala Jessie. Nechápal jsem to. Ani já ani ostatní. ,,Jak to myslíš, lásko?" Zeptal jsem se. ,,Její otec ji zneužíval a ona kvůli tomu nemůže mít děti. Myslela si, že nepřijdu a bude si tak moc nechat Bianku." Odpověděla. ,,Vezmeme je do nemocnice obě. Musíme je nechat vyšetřit." Prohlásil někdo další.

Jeli jsme tedy do nemocnice. Jel jsem sanitkou a celou dobu jsem držel Jessie za ruku. Dojeli jsme do nemocnice a Jessie mi vzali na vyšetření.

Asi po půl hodině ke mně přišla sestřička. ,,Pojďte za mnou." Řekla a já jsem ji následoval. ,,Slečna chtěla, abyste byl u toho." Řekla a otevřela mi dveře od nějaké ordinace. Vešel jsme dovnitř. Byla to gynekologická ambulance. Začal jsem se bát. ,,Stalo se ti něco nebo miminku?" Zeptal jsem se a ona s úsměvem zavrtěla hlavou. ,,Ne, jsme všichni v pořádku." Řekla. ,,Všichni?" Zeptal jsem se. Ona s úsměvem přikývla. ,,Čekáme trojčata. Já, nevím, jak to říct, ale až se narodí, chtěla bych dát jedno do péče Leile." Řekla a já nevěděl, co říct. Tohle jsem nečekal. Byla to prostě podpásovka. ,,Děláš si ze mě prdel? Chceš dát naše dítě někomu, kdo ti ubližoval, kdo nám unesl dítě a vybíral nás?" Vykřikl jsem a ona cukla. Oči se jí začaly lesknout a hrudník se jí zvedal mnohem rychleji. ,,Vypadni a nepřibližuj se ke mně."





Druhá kapča. Máte nápady na pokračování?

Mám vás moc ráda.

J.J.♥

Patrik a Jessie /DOKONČENO/Kde žijí příběhy. Začni objevovat