4

362 18 0
                                    

PATRIK
Posadili jsme se před sálem. Po chvíli se otevřely dveře dokořán. Ven vyšli lékaři a sestřičky. Část z nich doprovázeli postel, ve které ležela moje Jessie. ,,Co se jí stalo?" Zeptal jsem se. ,,Je mi to líto, ale Vaše přítelkyně nevydržela takový nával stresu. Bohužel se nám podařilo zachránit pouze jedno miminko. To dítě je opravdu silné." Řekl doktor a ve mně se něco zlomilo. Mohu za to já? Způsobil jsem to svým chováním?

,,Mamí." Vykřikla Bianka a seskočila z mého klína. Rozeběhla se za ní. Vstal jsem a běžel jsem za nimi. Zastavili jsme se až v jejím pokoji. Sedl jsem si k její posteli a Bianku jsem posadil vedle ní.

Vzal jsem Jessie za ruku a hladil jsem ji po hřbetě ruky. Po chvíli se jí zachvěla víčka a otevřela své nádherné oči. ,,Mami." Řekla Bianka a pevně ji objala. ,,Zlatíčko." Šeptla a já poznal, že se něco děje. ,,Jak ti je?" Zeptal jsem se s obavou. ,,Cítím se taková prázdná." Řekla a já věděl, že jí to budu muset říct. Podíval jsem se na Bianku. Spala schoulená vedle Jessie. ,,Mrzí mě to. Kvůli mě umřeli naše dvě miminka." Řekl jsem provinile. ,,N-ne nemůžeš za to. Jen už mě od sebe neodháněj." Řekla a natáhla ruce. Pevně jsem ji objal. ,,Mrzí mě to." Šeptl jsem. ,,Mám tebe, Bianku a jedno miminko. Tak prostě pomůžu Leile s adopcí." Usmála se. ,,Nechápu, proč si na ni tak hodná." Šeptl jsem. ,,Nemůže mít děti a ničí jí to. Pochopila jsem, jak se asi cítí, když jsem se bála o Bianku." Řekla a já jsem to možná pochopil. ,,Pomůžu vám s tím." Usmál jsem se na ni a políbil jsem ji. ,,Už nedovolím, aby se vám něco stalo." Řekl jsem vážně. Nahmátl jsem kapsu. Vytáhl jsem z ní ozdobný kroužek. ,,No a tak se tě chci zeptat. Doufám, že mě neodmítneš, jako Klary Camerona." Řekl jsem a trochu mi cukly koutky. Bianka se vzbudila a zmateně se dívala. ,,Miluji tebe i naše děti a navždy. Proto se tě zeptám..." Řekl jsem a klekl jsem si vedle postele na jedno koleno. ,,Vezmeš si mě?"


 ,,Vezmeš si mě?"

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Další kapča. Jsem ráda, že je to teď samostatný příběh.

Jak se Jessie asi zachová?

Mám vás ráda.

J.J.♥

Patrik a Jessie /DOKONČENO/Donde viven las historias. Descúbrelo ahora