5

365 18 7
                                    

JESSIE
,,Nezdá se mi to?" Zašeptala jsem. Patrik zavrtěl hlavou a čekal na mou odpověď. Začala jsem přikyvovat. ,,A-ano." Vykoktala jsem. On vstal. Na ruku mi navlékl ten krásný prstýnek a konečně už mě objal a políbil. Bianka se vzbudila a divně se na nás koukala. ,,Klid, zlatíčko. Jenom mám radost. Už zůstaneme všichni spolu." Řekla jsem s úsměvem a ona se podívala na Patrika. ,,Takže už neodejdeš?" Zeptala se ho. ,,Ne, neodejdu." Řekl a ona se k němu nahnula  a obejmula ho. Potom si lehla ke mně. ,,Spinkej, mami. Budeme tě hlídat." Zašeptala a já skutečně usnula.

Vzbudila jsem se a všimla jsem si Klary a Camerona v objetí.

,,Vy jste spolu?" Zachraptěla jsem a spokojeně jsem se usmála. Zavrtěl hlavou a já se tak přestala usmívat. ,,Jak ti je? Co se ti stalo? Proč jsi tu?" Zeptal se Cam starostlivě.

,Já no Leila unesla Bianku, tak jsem šla na místo, které určila, a vyměnila jsem se s ní. Ona mě svázala v ledovém a smradlavém sklepě a bičovala mě. Pak mě našel Patrik. Převezli mě sem a poslali na vyšetření. Měla jsem trojčata." Poslední větu jsem zašeptala a zlomil se mi hlas. ,,Měla?" Zeptala se Klary nejistě. Přikývla jsem. ,,Chtěla jsem dát jedno do péče Leile a Patrik na mě vyjel. Normálně mě tu nechal a jel domů. Ani se nerozloučil. V noci mě vzbudili bolesti. Nemohla jsem se pořádně ani nadechnout. Někam mě odvezli a pak jsem se vzbudila až tady. Seděl tu Patrik s Biankou, no a řekl mi, že už máme jenom jedno miminko. Tvrdil, že za to může on. Což není pravda. Nebyla jsem dost silná." Řekla jsem a začala jsem brečet, čímž jsem vzbudila Patrika, který mě hned objal. ,,Shhh, lásko." Šeptal, dokud jsem znovu neusnula.

Vzbudila jsem se a Patrik mě pořád objímal. Odtáhla jsem se a políbila jsem ho. Někdo zaklepal a Patrik si radši sednul. Do pokoje vešla doktorka. ,,Dobrý den. Jak vám je?" Zeptala se. ,,Je mi docela dobře. Jen se cítím jakoby prázdná." Řekla jsem popravdě a Patrik mě vzal za ruku. ,,Mohu už jít domů? Prosím. Patrik se o mě postará."



Další kapitolka i tady.

Mám vás moc ráda.

J.J.♥

Patrik a Jessie /DOKONČENO/Kde žijí příběhy. Začni objevovat