3

391 18 22
                                    

PATRIK
Byl jsem hrozně naštvaný. Absolutně ji nechápu. Chce dát naše miminko té holce. Vydal jsem se domů. Vykoupal jsem sebe i děti a šel jsem spát.

Vzbudili mě kroky blížící se ke mně. Otevřel jsem oči a podíval jsem se, kdo to je. Bianka. ,,Co se děje, beruško?" Zeptal jsem se. ,,Chtěla bych maminku." Šeptla a vlezla ke mně do postele. ,,Neboj se, maminka se brzy vrátí." Řekl jsem a ona se usmála. Přitulila se ke mně a usnula. Usnul jsem chvilku po ní.

JESSIE
Ležela jsem v nemocničním pokoji. Nemohla jsem usnout. Mrzelo mě, jak na mě Patrik vyjel. Chtěla jsem je Leile pomoc.

Po pár hodinách přemýšlení se mi podařilo usnout. Vzbudila mě šílená bolest břicha. Nešlo to vydržet. Nahmatala jsem tlačítko na sestřičku. Během chvilky přišla a hned, jak mě viděla, běžela pryč, asi pro doktorku. 
Sestřička přišla a za ní v těsném závěsu běžela doktorka. ,,Co je vám?" Zeptala se starostlivě. ,,Hrozně mě bolí břicho." Šeptla jsem bolestně. ,,Vezmeme ji rychle na vyšetření." Řekla doktorka a někam mě vezli. Byli jsme teď v nějaké ordinaci. Nevnímala jsem, co se děje. Najednou jsem prostě usnula.

PATRIK
Vzbudil mě zvonící mobil. Rychle jsem vylezl z postele. Vzal jsem hovor.

P:Ano?
N:Mohl byste prosím přijet? U slečny nastaly nějaké komplikace.
P: Hned jsem tam.

Hovor jsem položil a rychle jsem se převlékl. Snažil jsem se být potichu, ale shodil jsem vázu. No a vzbudil jsem tím Bianku. ,,Ty jedeš za maminkou?" Zeptala se roztomile. ,,Jedu, ale ty tu musíš počkat." Řekl jsem, protože jsem jí nechtěl lhát. ,,Prosím, tati. Chci jet s tebou. Prosím." Škemrala a já jsem nakonec svolil. Bojím se. Netuším, co se mohlo stát. Převlékl jsem Bianku a vyrazili jsme do nemocnice. Zaparkoval jsem na skoro prázdném parkovišti. Vzal jsem Bianku do náruče a šel jsem s ní dovnitř. ,,Kde najdu prosím Jessie Greyovou?" Zeptal jsem se jedné sestřičky. ,,Na sále 3, ale každou chvílí by měli skončit." Řekla a ukázala směr. Sál? Sakra! Co se mohlo stát?



Další kapitolka. Jste rádi, že je pokračování?

Co se stalo?

Jak to bude pokračovat?


Kdy jste začali číst děvkaře?

Miluji vás.

J.J.♥

Patrik a Jessie /DOKONČENO/Where stories live. Discover now