10

303 16 5
                                    

LEILA
Někdo k nám šel. Byla to Jessie. Byla taková bílá. Asi jí není zrovna moc dobře. ,,A-hoj." Vykoktala a překvapeně se podívala na mě, na Patrika a zpátky na mě a zase na Patrika. Najednou mu prostě skočila kolem krku. Děkovala a pusinkovala ho. Nechápala jsem, o co jde. Pustila ho a přešla ke mně. Docela jsem se bála, co udělá. Ona mě prostě objala. Jako bych jí nikdy nic neudělala. ,,Jsem ráda, že tu jsi. Pojď. Provedu tě tu a ukážu ti tvůj pokoj." Řekla a už mě táhla do bytu. Najednou měla tak moc energie.

JESSIE
Nemůžu uvěřit, že ji opravdu přivezl. Provázela jsem ji bytem. Podívala jsem se na ni. Vypadala jako malé dítě v hračkářství. ,,To se ti tu tak líbí?" Už jsem se musela zeptat. U nás se objevil Patrik a zavrtěl hlavou. Asi jsem se ptát neměla. ,,Jo, líbí. Moc." Šeptla a dál si to tu prohlížela. ,,Ukážu ti ještě balkon a tvůj pokoj." Řekla jsem a táhla jsem ji na balkon. Byl tu krásně vidět západ slunce.

Šli jsme pomalu zpátky. ,,Tohle bude tvůj pokoj. Původně byl Patrikův, ale už stejně spíme v jednom." Řekla jsem s úsměvem. Vešla jsem dovnitř a posbírala jsem posledních pár věcí tady. ,,Donesu ti čisté povlečení, ručník a osušku." Řekla jsem. ,,Já mám, jestli to nevadí." Řekla trochu se strachem. ,,Nevadí. Heleď. Chci, abychom byly kamarádky. Měla jsem takový nápad, který už neuskutečním." Řekla jsem smutně a ona mě objala. ,,Já vím, i tak ti děkuju." Řekla upřímně. Přikývla jsem. ,,Už tě beru do rodiny. Asi si to měla opravdu těžké, ale tady máš volný prostor. Můžeš se tu pohybovat, jak budeš chtít. Na zahradě je bazén i ve 'sklepě' je bazén, je tam i zimní zahrada. Máme psa. Jmenuje se Bonnie a je to zlatý retrívr. Pod námi bydlí moje nejlepší kamarádka Klary s mým bratrem Cameronem a jeho synem Chrisem. No a v přízemí bydlí naši rodiče a moji tři sourozenci. Jen, abys věděla, že sem mohou přijít." Řekla jsem a čekala jsem, co řekne. ,,Nevadí, že jsem tu a to pár týdnů před Vánocemi?"



Další kapitolka. Názory? Nápady? Nějaký komentář nebo ★?

Miluji Vás.

J.J.♥

Patrik a Jessie /DOKONČENO/Kde žijí příběhy. Začni objevovat