13

273 8 2
                                    

Proti nám se rozeběhla Bianka.,,Tatí. Tetó." Zakřičela s úsměvem.

LEILA
Bianka přeběhla k nám a objala mě kolem pasu. Sehla jsem se k ní a objala jsem ji. Přešla k nám starší paní.,,Dobrý den. Jdeme si pro Bianku a chtěl bych vám nahlásit, že pro ni může chodit i tady Leila." Řekl Patrik a učitelka přikývla. Vzala si nějaké desky a něco do nich zapsala.,,Dobře. Je to tu. Tak naschledanou." Řekla a my jsme jí odpověděli jen.,,Naschle." Vzal jsem Bianku do náruče a vydal jsem se k autu. Leila šla hned za námi.

Posadil jsem Bianku do sedačky a připnul jsem jí pásy. Přešel jsem k sobě a sedl jsem si do auta. Leila už seděla a čekala na mě. Zapnul jsem se a vyjel jsem k domu. Zaoarkouval jsem tentokrát v garáži a vystoupil jsem. Leila pomohla Biance a všichni jsme se vydali dovnitř. Vyšli jsme nahoru. Odemkl jsem a slyšel jsem televizi. Akorát běžela nějaká reklama. Přešel jsem tam a podíval jsem se na Leilu s Biankou. Naznačil jsem jim, aby byly potichu. Přešel jsem k pohovce. Jessie v klidu spala schoulená do klubíčka. Pomalu jsem ji vzal do náruče. Něco zamumlala a obtočila si kolem mě ruce. Dal jsem jí pusu na čelo a nesl jsem ji do ložnice. Opatrně jsem ji položil na postel a zakryl jsem ji dekou. Chtěl jsem odejít, ale zastavila mě ruka na mém zápěstí. ,,Zůstaň." Zamumlala Jess v polospánku.,,Hned přijdu." Řekl jsem a dal jsem jí pusu. Přikývla a zachumlala se do deky.

Došel jsem za Leilou.,,Dnes máš volno. Můžeš si číst, koukat na televizi, odpočívat, jít vem. Nechám to na tobě." Řekl jsem a ona přikývla.,,Díky." Špitla. Přikývl jsem a šel jsem za Biankou. Vešel jsem do jejího pokoje. Seděla na zemi a hrála si s Bonnie.,,Půjdu s maminkou spinkat. Tak kdyby něco jsme v ložnici nebo tu možná bude teta." Řekl jsem.,,Nemůžeme jít na hřiště?"




Asi se k tomu psaní vrátím. Jsem na tom tak závislá, že bez toho nevydržím ani den.

Jste rádi?
Mám vás ráda.

J. J. 💖

Patrik a Jessie /DOKONČENO/Where stories live. Discover now