15

286 13 2
                                    

,,Neplakej princezno. Doma to vyčistíme a bude to dobré." Řekla jsem jí. Ona přikývla a lehla si mi na rameno. Objala mě kolem krku. ,,Mamka se na mě bude zlobit."

,,Nebude. Proč by se na tebe měla mamka zlobit?" Zeptám se a čekám, jestli mi odpoví.,,Protože jsem si nedávala pozor." Šeptne a já nesouhlasně zavrtím hlavou.,,Neboj se. Mamka tě má ráda, jen se o tebe bojí." Snažím se ji uklidnit, ale nedaří se mi to. Jdu s ní pomalu domů. Otevřu dveře a vejdu s ní dovnitř. Přejdu s ní do kuchyně, kde ji posadím na židli. Vydám se hledat lékárničku. Nemůžu ji najít.

JESSIE
Slyším otevření a následné zavření dveří. Pomalu vylezu z postele, abych nevzbudila Patrika a jdu najít Bianku. Najdu ji v kuchyni. Sedí na židli. Má odřená kolena.,,Co se sakra stalo?" Řeknu nahlas a běžím pro lékárničku. Vezmu ji a běžím hned zpátky. Dřepnu si před Bianku.,,Co se stalo, princezno?" Zeptám se jí a čekám, jestli mi odpoví.,,Spadla jsem z prolézačky. Promiň. Já nechtěla. Uklouzla jsem. Teta za to nemůže. Nezlob se na nás, prosím. Opravdu jsem nechtěla." Začala u toho brečet. Obejmu ji a pevně ji k sobě tisknu.,,Já se nezlobím beruško. Neplakej. Vyčistíme to a půjdeš na chvilku spinkat, dobře?" Snažím se ji uklidnit a opravdu se mi to povede. Bianka začne přikyvovat a dá mi pusu na tvář. Usměji se na ni a pohladím ji po tváři. Vyhrnu jí tepláčky.,,Bude to trochu štípat, ale ty to zvládneš. Si silná holka. Za odměnu si pak budeš moc vybrat, co budeš chtít. Souhlasíš?" Zeptám se na konec. Ona přikývne. Na koleno jí nastříkám trochu dezinfekce. Ona zasyčí a znovu se rozbrečí.,,Beruško, už to bude. Musím to vyčistit, jinak by to bolelo víc." Šeptám a snažím se to rychle dočistit. Dám ji na to náplast a pusu. To stejné udělám i s druhým kolenem. Když skončím, stáhnu si ji do náruče a nesu ji do ložnice. Položím ji na postel a ona se hned přitulí k Patrikovi. Lehnu si k nim a po chvíli také usínám.



Další kapitolka. Opravdu nějak nemám nápady. Máte nějaké?

Miluji Vás.

J. J. 💖

Patrik a Jessie /DOKONČENO/Kde žijí příběhy. Začni objevovat