8

336 14 5
                                    

PATRIK
Čekal jsem na její odpověď. Najednou mě objala. ,,Děkuju, děkuju, děkuju..." Šeptala pořád dokola a objímala mě. ,,Nemáš za co, princezno moje." Šeptl jsem a dal jsem jí pusu do vlasů. Nevěděl jsem, že bude mít takovou radost. Jen jsem ji nechtěl nechávat doma samotnou. ,,Pojď si lehnout. Musíš odpočívat." Řekl jsem a lehl jsem si s ní. Pevně jsem ji objal a hladil jsem ji jemně po zádech. Po chvilce začala pravidelně oddechovat. Usnula a já pár minut po ní.

Vzbudila mě Bianka skákající po posteli. Chytil jsem ji a stáhl jsem ji k sobě. ,,Pozor, ať nevzbudíš maminku. Musí odpočívat." Řekl jsem a ona přikývla. ,,Vezmeš mě do školky?" Zeptala se nejistě. Přikývl jsem a vstal jsem z postele. Udělal jsem snídani a počkal jsem, až se Bianka nají. Pomohl jsem jí s oblíkáním. Převlékl jsem i sebe a vydali jsme se k autu. Posadil jsem Bianku do sedačky a připoutal. Sedl jsem si na své místo a vyjel jsem ke školce.

Zaparkoval jsem a pomohl jsem Biance z auta. Šli jsme ke školce a kousek od nás byla nějaká starší paní s chlapečkem. ,,Ahoj." Křikla Bianka a běžela za ním. Objali se a on jí dal pusu na tvář. ,,Co to sakra je?" Zeptal jsem se sám sebe. ,,Tati, můžu jít domů až odpoledne?" Zeptala se nejistě. Přikývl jsem a ona mě objala kolem nohou. Je pořád tak maličká. ,,Díky. Dej pozor na mamku." Řekla a běžela ke školce. Došel jsem za vychovatelkou, že si ji vyzvednu až odpoledne. Ona si to zapsala a já jsem se vydal k Leile do bytu.

Zaparkoval jsem na velkém parkovišti a zazvonil jsem na její byt. Po chvíli otevřela a lekla se, když mě viděla. Chtěla dveře zavřít. ,,Počkej, prosím." Řekl jsem a ona je znovu otevřela dokořán. ,,Chceš jít dál?" Zeptala se nejistě. Vypadala, jakoby se bála.






Další kapča. Jak chcete, aby to pokračovalo?




Mám vás ráda.

J.J.♥

Patrik a Jessie /DOKONČENO/Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon