Hikâyemi Nasıl Tanıtırım?

233 21 5
                                    

Wattpad topluluğu kesinlikle destekleyicidir. İşte Wattpad kullanıcılarını hikayenizi okumaları için teşvik etmenin bazı yolları:

1.Diğer yazarları takip edip onların çalışmalarını okuyun. 
Onların neleri sevdikleri hakkında bilgi sahibi olun ve onların çalışmalarında sizin hoşunuza giden şeylerin neler olduğunu söyleyin. Yapıcı eleştiri her zaman iyidir ve ne kadar kendinizi onlara gösterirseniz, onlar da o kadar sizin çalışmalarınıza bakacaktır.

2.Takipleri takdir edin. 
Birisi sizi takip ettiğinde, o kişiye bu durumun sizin için ne kadar değerli olduğunu belirten bir mesaj gönderin. Çalışmalarınızdaki yorumlara ve önerilere cevap verin.

3.Konuşmalarda diğer kişilere katılın.
Birinin hikayesi size bir şarkıyı, videoyu, fotoğrafı ya da kişisel bir deneyimi mi hatırlattı? Başkalarıyla düşündüğünüzden daha fazla ortak yanlarınız olabilir.

4.Tavsiye isteyin. 
Eğer kendinizi yardıma ihtiyaç duyacağınız durumda bulursanız, sadece güzelce sorun!

5.Kısa ve dikkat çekici başlıklar kullanın. 
Uzun başlıklı hikayeler tüm hikaye hakkında fikir verebileceği için Wattpad kullanıcılarını hikayenizi okuma konusunda daha az ikna edecektir.

6.Hayranlarınızı ve son aktivitelerini profilinizde güncel tutun. 
Eğer yazmaya kısa bir ara verecekseniz ya da bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa, profiliniz neler olduğunu bildirmenin en iyi yeridir.Bir hikaye tanıtımı eklemeyi (hikayenin konusunun özeti) eklemeyi unutmayın. Bu okurların hikayenize ilk girişidir.

7.Bölümleri kısa tutun (2000 kelime).
Çoğu Wattpad kullanıcısının mobil cihazlarda olduğunu ve hareket halinde okuduklarını unutmayın.

8.Seri olun. 
Haftada 1-3 bölüm yayınlayın. Daha iyisi, düzenli bir yayınlama çizelgesi oluşturun. Net olun ki okuyucularınız ne bekleyeceklerini bilsinler. Hikaye tanıtımında, örneğin, "Yeni bölümler her Cuma gelecek!" deyin.

9.Eyleme çağrıyı dahil edin. 
Hikaye metninde okuyucularınızda konuşun. Her bölüme oy vermelerini ve yorum yapmalarını hatırlatın ya da açık uçlu sorular sorup yorumlarda tartışmalar başlatın.

10.En heyecanlı yerde kesin. 
Okuyucularınızın tahmin etmesini sağlayın.


Her gün yeni bir bölüm gelmektedir. Oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.

|Wattpad| Kitap Yazmanın Ayrıntıları.Where stories live. Discover now