Hikâyemi Nasıl Tanıtırım? X2

148 12 1
                                    

11.Kulüplerde

Not: Kulüplere sadece internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Bir kulübe katılın ve yeni insanlarla tanışın! Hem okurların hem de yazarların ihtiyacını karşılamak için bir çok değişik kulüplerimiz vardır.

12.Sosyal Medyada ya da Diğer İnternet Sitelerinde

Facebook

Facebook'ta Wattpad'i beğenip, arkadaşlarınızı çalışmanıza bakmaya teşvik etmek için kendi Facebook hesabınızın durumunu kullanın.Wattpad Facebook sayfasından kendi hikayenizi tanıtın ve diğer Wattpad kullanıcılarından öneriler alın. Burası her gün gönderilen birçok yorum, sorular ve tavsiyeler sayesinde diğer Wattpad kullanıcılarıyla tanımak için mükemmel bir yerdir!

Twitter

Wattpad hesabınızı Twitter hesabınıza bağlayın. Kendinizin ya da diğerlerinin çalışmalarıyla ilgili tweet attığınız her an takipçilerinize tanıtım yapabilirsiniz.Hikayenizle ilgili her tweet attığınızda #wattpad, #wattpadlife ya da #wattpadhayatı etiketlerini eklediğinizden emin olun. Hikaye arayan Twitter kullanıcıları sıklıkla bu etiketleri aratıyorlar. Bu da Topluluk'ta isminizin bilinmesinin iyi bir yoludur!Attığınız mesajları re-tweetleyip kendi Twitter takipçilerine duyurmaya yardımcı olabilecek bir çok Wattpad kullanıcısı vardır.

Bloglar

Eğer bir blogunuz varsa, takipçilerinizin yeni bir şeyler yayınladığınızı ve yazmanızın nasıl gittiğini bilmelerini sağlayın. Beğendiğiniz diğer yazarları tavsiye edin (ve sizin de öyle yaptığını bilmelerini sağlayın). Belki bu iyiliğin karşılığını verirler!Takip ettiğiniz blogları e-postalayın ve sizi ve/ya da sizin çalışmanızı yayınlamalarını isteyin. Bloggerlar sıklıkla yeni fikirler ararlar ve takipçilerinden mesaj almaktan her zaman mutlu olurlar.Wattpad'in hikayenizi blogunuzda tanıtmanızı sağlayan bazı widgetları vardır. Bunları profil sayfanızda bulabilirsiniz!

Diğer Siteler

Tumblr ya da Pinterest gibi diğer sitelere üye misiniz? Buralar da aynı zamanda Wattpad'deki çalışmanız hakkında diğerlerini bilgilendirmek için mükemmel yerlerdir. Her zaman bir link koymayı unutmayın!Alıntı tasarımı yaparak Tumblr, Pinterest ya da Instagram'da paylaşın.

13.Aile & Arkadaşlar

Aileniz ve arkadaşlarınız insanların Wattpad'deki çalışmalarınız fark etmelerini sağlayacak mükemmel kaynaklardır. Onlardan yardım isteyebilirsiniz:

Çalışmanızın linkini Facebook, Twitter ve bloglarında paylaşarak tavsiye edebilirler.Kendi iletişimde oldukları kişilere e-posta ya da mesaj atıp onları çalışmanız hakkında ve onun ne kadar muhteşem olduğu hakkında bilgilendirebilirler!


Her gün yeni bir bölüm gelmektedir. Oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.

|Wattpad| Kitap Yazmanın Ayrıntıları.Where stories live. Discover now