Wattpad'de Nasıl Ünlü/Popüler olunur?

295 24 2
                                    

Wattpad bilindiği üzere bir hikaye paylaşma uygulaması. Bu platform üzerinden herkes kendi yazdığı hikayeleri ekliyor ancak bazı hikayeler milyonlarca kişi tarafından okunurken bazı hikayeler çok az bir kitle tarafından okunuyor. Daha çok okunma ve oy almak tabi ki popülerlik ve sonraki hikayelerinin de daha çok okunmasını sağlamaktadır. Bunun yanı sıra popülerlik sizi yazarlığa, ünlü olmaya kadar götürebilir. Herkes wattpad 'de hikayesinin nasıl çok okunacağını, nasıl popüler olunur konusunda pek bir bilgi bilmiyor. Wattpad 'de popüler olmak ve hikayelerinizin daha çok okunmasını sağlamak için sizlere birkaç ipucu vereceğiz.

°İlk olarak tabiî ki hikayenin güzelliği ve akıcılığının güzel olması okunmayı ve beğeniyi artıracaktır ancak bunların yanında yapmanız gereken bazı şeyler vardır.

°Hikayenize mutlaka etiketler ekleyin. Etiketler saçma sapan tarzda değil de hikayeniz ile alakalı ve ilgi çekebilecek genel tarzda etiketler olsun. Örneğin aşk üzerine ise mutlaka aşk,aşk hikayeleri vb. etiketleri ekleyin ki aşk hikayesi arayanlar hemen sizin hikayenize ulaşabilsin.

°Mutlaka okuduğunuz ve beğendiğiniz hikayeleri oylayıp, yorum bırakın. Mutlaka oradan görenler sizin hikayelerinize göz atacaklardır.

°Sosyal medya hesaplarınız üzerinden hikayelerinizi paylaşın. Bildiğiniz gibi wattpad yeni bir uygulama olması sebebi ile bilmeyenler facebook, twitter gibi hesaplarınız üzerinden hikayenizi görerek popülerliğinizi artırabilir.

°Gelen yorumlara önem verin. Hikayelerinize bırakılan yorumlara cevaplar verin. Bu sizin okuyucularınızı önemsediğinizi gösterir ve iyi bir izlenim bırakarak sizin hikayelerinizin takip edilmesini sağlar.

°Hikaye yazmak için değil de hakikaten kendinize güveniyorsanız yazın. Boş hikayeler ile popüler olmak biraz zor.

°En çok okunan tarzları takip edip o tarzlara yönelmekte başka bir taktikdir.


Her gün yeni bir bölüm gelmektedir. Oylarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.

|Wattpad| Kitap Yazmanın Ayrıntıları.Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα