10.

1.7K 250 42
                                    

-Добре, явно няма да ми отговориш на този крайно важен животоспасяващ въпрос. - тиха въздушка се разнесе из помещението, в което се намираха Техьонг и Чонгкук. - Искаш да го даваме бавно, окей? И какво те води насам, скъпи?

-Чакай бе, селянино, от кога стана толкова надут? - удар под кръста за Техьонг, точка за Чонгкук. Истината за Техьонг е, че той всъщност в миналото си не беше нищо особено просто малко, мръсно селянче, но след като се премести в Сеул, за да учи в по-добро училище, акциите му се задигнаха понеже обичаше да общува с хората и това си беше плюс. Така се запозна с Чонгкук и само той знаеше за миналото му и колко мрази да го наричат "селянин". - Упс, да не би да те жегнах? Ой, малък скуиши.

-По-голям съм от теб с три шибани години, не е възпитано да ми говориш все едно сме си авери! - за първи път от както се познаваше с Чонгкук, Техьонг се чувстваше безсилен.

-Явно тези три шибани години не са много от полза, а?

-Не си играй с мен, хлапе!

-Леко, да не ти излезе вената на челото от яд, че те бия в собствената ти игра, защото ще погрознееш. - отново, отново Чонгкук го замаза за земята, като изгнил домат.

-Кога стана такъв, по чата ни беше някакво безпомощно коте...т-това.. това...твое държание ми побърква пениса, казвай бързо какво искаш от мен и си ходи, че това в панталоните ми няма да се оправи само, благодаря ти.

-Толкова ли си загорял, че го дър...

-Чонгкук, казвай.

-Добре де, исках да ти се извиня, че така си тръгнах.

-Само това?

-А, какво друго?

-Искаш да ми кажеш, че дойде тук, намърси ми килима, заяжда се с мен близо половин час, накара ме да го надървя и най-накрая ми съобщаваш, че просто си дошъл да се извиниш, за дето си тръгна, това ли ми казваш?

-Не го бях планирал така, но да?

-Или оставаш тук да ми духаш, или си тръгваш и прекъсваме всички контакти! - сълзи от нерви бяха избили върху очите на Техьонг, а в главата му кънтеше само гласът на пениса, който му крещеше "Кучко, ако не направиш нещо по въпроса ще те ударя!"

-Май не е много подходящ момента да те питам, но и риск печели, риск губи, нали така?

-Каз...вай!

-Можеш ли да ме уредиш с някой готин от твоите бивши?

-------
Почвам много сериозно да мразя това приложение

¶Vante :vkWhere stories live. Discover now