11.

1.6K 249 12
                                    

-Добре, ще те уредя с някой от тях, но в замяна и аз ще поискам нещичко. - възможно една от най-дяволските усмивки се беше лепнала върху красивото лице на Техьонг.

-Пак ли почваме с игричките? Помислих, че спряхме, но добре да чуя.

-В една гора живеят мечки-две бели и една кафява, колко са мечките?

-Техьонг, нито ти си Жокера, нито аз съм Харли, за това нека се спрем с глупостите, явно няма да ми помогнеш.

-Просто кажи отговора.

-Много ясно, че е една, бели мечки няма в гората.

-Добре, значи предлагам ти или Темин, когото познаваш, или Йонгдже и двамата имат секси задници на сто процента ти гарантирам! - ако някой човек в този момент ги види, ще реше че просто си менкат частите на "Лего". - Абе, Темин е доста добър бих казал...ммм даа..., но и Йонгдже, той го бива в друга обл...

-Ужасен си, как може да разказваш на бившия си за бившите? - Чонгкук изплези език отвратен, от думите на Техьонг, сякаш беше светата вода ненапита.

-А, да нещото,така де услугата или както искаш го наречи, която искам е...- изведнъж в стаята затихна, чуваше се само неравномерното дишане на момчетата, с бавни стъпки Техьонг се приближи до ухото на Чонгкук и му прошепна бавно и ясно, за да бъде разбран. След по-малко от минута Те се дръпна от Кук и вдигна палци нагоре. -... нали ме разбра?

-Защо беше нужно да ми го казваш на уше?

-Причини...а сега тръгвай, че имам важна работа с този долу... и Чонгкук, надявам се да не кажеш на никой.

-Няма, а аз се надявам да ме уредиш, иначе... - с показалеца Кук мина през гърлото си, искаше да покаже на Техьонг, че е сериозен.

-Изчезни.

¶Vante :vkWhere stories live. Discover now