13.

1.6K 235 32
                                    

-Само един път, моля те. - картината, която се разиграваше в момента върху дивана на Техьонг беше следната: Темин се беше покатерил на гърба на дивана, докато Техьонг го дърпаше за крака и го умоляваше. - Ти го познаваш, не е толкова лош.

-Те, имам си приятел и го харесвам много, не искам да си съсипя връзката заради това, че ти не знаеш как да си върнеш обратно Чонгкук. - колкото и да не му се искаше да чуе тези думи от устата на бившия си и сегашен добър приятел, ги чу. Дали Техьонг несъзнателно се опитваше да задържи Чонгкук близо до него, като го разиграва? Дали той все още имаше онези чувства от преди три години? Или пък въобще не са си изпарявали? Дали просто си е замазвал очите с най-различни момчета, защото е искал да забрави първата си и истинска любов? Това са много въпроси, на които той сам трябваше да намери отговора.-Ехо, чуваш ли ме?

-Да, вече го разбрах, благодаря ти.

-И сега какво ще правиш? - двамата вече се намираха в нормална поза на дивана, нямаше смисъл от всичкото това дърпане и бутане.

-Не съм сигурен, казах му нещо, като обещание и не мога да се отметна.

-Не разбрам само едно. Защо той ти писа след толкова време?

-Не знам, наистина, Чонгкук е станал пълна загадка за мен, в един момент е сладък малък мухльо, а в друг човек, с когото никой не бива да се подиграва.

-Виж, не знам каква е била причината ви за раздяла и...

-Всъщност и аз не я знам, той просто си тръгна в един момент. - Техьонг потъка брадичка мислещо.-Ами ако е болен от рак? Обикновено така става по филмите?

-Почваш да се филмираш. - със средно голямата си ръка, Темин я стовари върху главата на Техьонг, като той изохка от изненада. - Стегни се малко! Тръгвам си не мога да те търпя в повече.

-Ако наистина е болен от рак, ще дойда и ще те плювна, ей, Темине! - затварянето на вратата след Темин огласи цялата къща на Те. Той прехапа устни и се обърна към лаптопа си, като леко изпука пръсти и врат, искаше да обмисли хубаво какво да напише на Чонгкук и как да му съобщи, че срещата няма да де състои.

¶¶¶

Vante

чонгкук относно срещата ти

jungidontgiveafook

Да?

Vante

Ъм

Те ще дойде...съгласен е

jungidontgiveafook

НАИСТИНА ЛИ, АААААА СУПЕР

КОГА И КЪДЕ

Vante

В 20:00 ще те чакам в ресторант "Съжалявам"

чака*

Смотан автокоректор

jungidontgiveafook

Струваш ми се странен, има ли нещо

Смисъл не се кой знае какви приятели, но пак може да ми споделш

Vante

Няма значение.. до после

jungidontgiveafook

Добре...надявам се

Видяно от Vante

-------

-Не Темин, а Техьонг, глупав кокос, толкова си сляп.

¶Vante :vkWhere stories live. Discover now