9

3.7K 207 5
                                    

"Πώς βρέθηκα εδώ?" Ρωταω μπερδεμένη. Το τελευταίο πράγμα που θυμάμαι είναι να με παίρνει ο ύπνος στο αυτοκίνητο του Κώστα.

"Σε έφερε ο Κώστας μέχρι το υπνοδωμάτιο" λέει η Χρύσα και προσθέτει με ένα τεράστιο χαμόγελο "αγκαλιά".

Τι πράγμα? Αχ ρεζίλι έγινα πάλι. Φαντάσου να ψιθύρισα τίποτα στον ύπνο μου. Γιατί βλέπετε, δεν μου φτάνουν όλα τα κουσούρια μου, παραμιλαω κιόλας.

"Και... εμμ" πρέπει να ρωτήσω "τι σας είπε ότι έγινε χτες?"

Ωχ

"Δεν μας είπε κάτι, δεν απαντούσε σε καμία ερώτηση μόνο έλεγε 'σσσσς θα την ξυπνήσετε'" ουφ πάλι καλά "είναι τόσο γλυκούλης" η κολλητή μου συνέχισε να ονειροπολεί και να λέει διάφορα, όμως δεν την άκουγα πια.

"Και δεν μας λες Μπέττυ" ξεκίνησε ο Μάρκος να μιλάει και αγχώνομαι. Ο Μάρκος είναι πιο έξυπνος από τη Χρύσα και θα το ψάξει πιο πολυ.

Και δεν σχεδον-γουστάρει τον Κώστα

Και αυτό ναι

"Εσύ πώς και έφυγες τόσο νωρίς από το πάρτυ?" Τα λεγα εγώ

"Ήμουν πολύ κουρασμένη κι από χτες, και το πάρτυ δεν μου άρεσε πολύ, οπότε του είπα να με πάει σπίτι" είπα την πρώτη δικιολογία που βρήκα και τον κοίταξα. Δεν το χαψε

"Ποιον κοροϊδεύεις?" Ρωτάει ο Μάρκος και πριν προλάβω να απαντήσω διακόπτει η Χρύσα τραγουδώντας:

"Ποιον κοροιδευω κανέναν άλλο μονάχα εμενααα" είναι και παραφωνη "χειροτερευω, μέρα τη μέρα χωριιιις..."

"Χρύσα αγάπη μου δεν σου έχω πει να μην παίρνεις αυτά που σου δίνουν οι ευγενικοί κύριοι στο δρόμο?" Τη διακόπτει ο κολλητός μου ειρωνικά και του βγάζει τη γλώσσα.

Η κολλητή μου μπορεί να μην είναι ο πιο έξυπνος άνθρωπος του πλανήτη αλλά είναι καλή φίλη. Είμαι σίγουρη ότι δεν άρχισε να τραγουδάει τυχαία. Κατάλαβε ότι είμαι χάλια και δεν θέλω να το συζητήσω και με κάλυψε. Και μάλλον πέτυχε γιατί τώρα αυτή και ο Μάρκος πειράζονται μεταξύ τους.

Ήσυχα σηκώνομαι και πηγαίνω στην κουζίνα. Φτιαχνω έναν καφέ και κάθομαι στον πάγκο. Σκέφτομαι όλα αυτά που έγιναν χτες. Είναι πολύ γλυκός, και μου συμπεριφέρεται καλά, όμως δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ ακόμη. Εξακολουθεί να είναι ο Κώστας, ο κούκλος του σχολείου, που παίζει με τα κορίτσια και τα παρατάει. Μάλλον το ίδιο θα κάνει και σε μένα. Ή, ακόμα χειρότερα, μπορεί να είναι φάρσα. Δεν θέλω να είμαι ένα από αυτά τα κορίτσια. Μπορεί να την πάτησα μαζί του, αλλά δεν θα τον αφήσω να με εκμεταλλευτεί

An one life stand [Completed✔]Where stories live. Discover now