06 ; hey

2.4K 240 114
                                    

Jimin makasi yhä hereillä, vaikka kellon viisarit osoittivatkin melko suuria lukuja. Häntä ei väsyttänyt ollenkaan. Yksi syy saattoi olla liiallinen ruutuaika, toinen taas rasittava yliajattelu. Poika yritti kuumeisesti löytää omaa tietään, jota ei kuitenkaan tuntunut olevan edes olemassa.

Tunsiko hän oikeaa rakkautta tyttöystäväänsä kohtaan, vai oliko kyseessä vain naurettavaa uskottelua, että voisi piilottaa oikeat tunteensa? Mitä enemmän hän asiaa ajatteli, sen varmemmaksi hän tuli; hän oli ihastunut idoliin -tai no, youtube tähteen, joka oli aivan eri maata kuin hän itse.

Kun uni ei ottanut tullakseen, miehenalku kaivoi puhelimen sänkynsä vierestä ja alkoi selata sitä pimeässä huoneessa. Hän tiesi, ettei puhelimen kyttääminen auttanut asiaa yhtään eteenpäin, mutta silti tuo kummallinen palikka ihmeellisine sivustoineen ja selaimineen kutsui nuorta.

Jimin eksyi tutulle sivulle. Instagram-tilille, joka kuului harvinaisen hyvännäköiselle räppärille. Hänen huuliensa välistä pääsi pieni ulvahdus, kun hän huomasi uuden kuvan ilmestyneen muutama sekunti sitten.

 Hänen huuliensa välistä pääsi pieni ulvahdus, kun hän huomasi uuden kuvan ilmestyneen muutama sekunti sitten

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

♡ 2 tykkää tästä

min_yoongi hey :)

-

Jimin tunsi sydämensä heittävän suuren voltin. Miten yksi kuva saattoikin saada pojan sydämen hakkaamaan tuhatta ja sataa, sekä saada nuoren miehen posket punottamaan kuin tuoreet tomaatit?

Yhtään ajattelematta Jimin napautti kommenttikenttää ja kirjoitti: "hey babe ;)" Hän ei aikonut missään tapauksessa lähettää kommenttia, kun tajusi miten typerältä se kuullosti. Hän päätti deletoida kommentin mahdollisimman nopeasti näkökentästään, mutta siinä punastellessaan painoikin väärää nappulaa, ja kommentti kiidätti itsensä muiden kommenttien seuraksi.

"Saatana", Jimin kuiskasi kauhuissaan, ja syöksyi poistamaan kommenttiaan. Hädissään poika näpäytti roskakorin kuvaa ja yritti korjata virheensä, mutta hänen silmilleen hypähti lause: "Tapahtui virhe, yritä hetken kuluttua uudestaan."

Paniikki velloi Jiminin yli. Jos hän ei saisi poistettua kommenttia kuka vain voisi nähdä sen, ja silloin juorut homoudesta suorastaan syttyisivät tuleen. Ja sitä hän ei halunnut, ei todellakaan.

-


Instagram ➳ yoonmin  ✔Where stories live. Discover now