058 ; ei paha

1.9K 279 79
                                    

Jimin leuka loksahti polviin asti, kun hän oli kuullut Yoongin sanat. Hän ei ikinä, koskaan, ollut ajatellut, että Yoongi olisi voinut olla ihastunut häneen.

"Etkö sä oikeesti huomannut? Perkele Jimin, odotin sulta vähän enemmän", Yoongi sanoi ja pörrötti Jiminin vaaleita hiuksia. Nuorempi oli menettänyt puhekykynsä, joten päätyi vain tuijottamaan typerän näköisenä Yoongia.

"Äh, älä viitti näyttää noin söpöltä", Yoongi sanoi ja vetäisi Jiminin lähemmäs. "Jos jatkat noin, mun on pakko pussata sua."

Jimin selvästi yritti sanoa jotakin, mutta hänen suustaan purkautui vain epäselvää muminaa, kuten "ei tämä voi olla totta" ja "miten tässä näin kävi?"

Yoongi oli vetäissyt Jiminin syliinsä ja katsoi nuorempaa suoraan silmiin. Hän silitteli peukalollaan nuoremman poskea, yrittääkseen saada Jimin rauhoittumaan; blondi oli alkanut itkemään.

"M-mäkin pidän susta Y-Yoongi..." Jimin kuiskasi ja painoi pienen päänsä vanhemman mustan hupparin uumeniin. "Tykkään ihan älyttömän paljon. Tosi, tosi paljon."

Yoongi ei vastannut mitään. Hän kuljetti sormensa Jiminin leualle, ja kohotti nuoremman kasvot ylöspäin, jotta hän näkisi tämän kyynelistä märät silmät. Hän pyyhkäisi kyyneleet pois ja kertoi kaiken olevan hyvin. Tiesihän Jimin sen, onnestahan hän siinä itkikin.

Ja sitten, pitkän haaveilun ja pohdinnan jälkeen, Jimin vihdoin sai tietää miltä kuuluisan Min Yoongin huulet tuntuivat. Ei paha, ei ollenkaan paha, hän ajatteli uuden kyyneleen karatessa poskelle.

-

Yoonmin liekeis 🔥

Instagram ➳ yoonmin  ✔Where stories live. Discover now