033 ; ikävä uutinen

1.9K 256 75
                                    

Viileä tuulenvire nipisteli Jiminin kasvoja. Syksy oli edennyt jo pitkälle ja ilma alkanut viilentyä, mutta se ei masentanut Jiminiä, kuten hänen ystäviänsä. Taehyungilla oli suoraan sanottuna korkeamman tason kaamosmasennus, joten siksi Jimin oli raahannut hänet väkisin ihmisten ilmoille. Poika tosin vain valitti siitä kuinka kovasti halusi halusi tavata Jungkookin, mutta se ei Jiminiä häirinnyt. Tai no, ehkä ihan vähän.

"Oot muuten ollut aika kummallinen lähiaikoina", Taehyung mumisi kaulahuivinsa uumenista.

Jimin loi Taehyungiin katseen, jolla yritti ilmeisesti viestiä, ettei muka tiennyt mistä vanhempi puhui. Oikeasti Jimin tiesi mitä oli tulossa, ja se sai hänet hermostuneeksi.

"Ai miten niin?" Jimin kysyi esittäen tietämätöntä.

Taehyung nosti katseensa mustista niken lenkkareistaan. Hän katsoi Jiminiä kummastuneena, ja kohautti hartioitaan. Sitten poika avasi suunsa ja sanoi: "Tiedäthän sä sen, että voit kertoo mulle kaiken?"

Jimin nyökkäsi ja hörppäsi kädessään lepäävästä pahvimukista höyryävää juomaa. Totuus oli se, että hän piilotteli enemmän kuin paljon asioita parhaalta ystävältään. Vieläpä todella suurta asiaa; Yoongia.

-

Kun Jimin saapui kotiin kaupungilta, oli häntä vastassa ikävä uutinen. Kaikki somet olivat suorastaan räjähtäneet kommenteista ja viesteistä, jotka koskivat asiaa, jota Jimin ei olisi ikinä halunnut kuulla.

Jimin ignorasi viestit, ja syöksyi suoraan luotettavalle julkkiksia koskevalle sivustolle. Sinne päivittettiin lähes kaikki yksityiskohdatkin tähtien elämästä, joten Jimin oletti löytävänsä uutisen sieltä isojen otsikoiden kera. Ja toden totta, niin hän löysikin.

! BREAKING !

Kuuluisan raptrion suosio vaakalaudalla?

Tänään iltapäivällä twitterissä levisi kuva kahdesta todella kuuluisasta räppäristä, Min Yoongista ja Jung Hoseokista.

Suositun raptrion kaksi jäsentä tulivat salakuvatuiksi tänään iltapäivällä Seoulin keskustassa. Fanit olivat huomanneet miehet kävelemässä käsi kädessä, eivätkä tähdet säästyneet salakuvitta.

Twitter ja muut sosiaaliset mediat ovat suorastaan räjähtäneet kysymyksistä ja onnitteluista, mutta kaksikko on tietenkin saanut myös paljon vihaa ja vanhanaikaisia valituksia samassa sukupuolessa roikkumisesta niskoilleen.

Sadattuhannet fanit odottavat idolien kertovan totuuden, sillä mitään varmuutta parisuhteesta ei vielä ole.

Jimin tunsi kyyneleiden kohoavan silmiinsä. Hän ei kuitenkaan antanut itselleen lupaa alkaa pillittämään, sillä hänellä ei ollut yhtäkään syytä parkumiselle.

Yoongin kuvateksti palautui jatkuvasti hänen mieleensä. Yoongi oli ihastunut ilmeisesti Hoseokiin, ja nyt he sitten olivat yhdessä. Ja oliko Jiminillä mitään saumaa? Ei. Ei ollut, eikä tulisi koskaan olemaankaan.

-

No mutta heiii ;)

Minkälaisia ajatuksia tämä käänne herättää? 🤔

-peilikuvaton

Instagram ➳ yoonmin  ✔Onde histórias criam vida. Descubra agora