017 ; crush

2.4K 257 972
                                    

Jimin meinasi tukehtua limsaansa, kun huomasi uuden kuvansa kommentit. Nyt se sitten oli tapahtunut; Yoongi oli kommentoinut hänen kuvaansa.

Tärisevin sormin Jimin napautti kommenttikenttää ja mietti mitä tekisi. Lopulta useiden vaihtoehtojen jälkeen hän päätti vain tykätä kommentista.

-

Samana iltana Jimin häkeltyi uudestaan. Tälläkin kertaa syy oli Yoongi, eikä mikään ihme. Eihän Jimin nykyään mitään muuta tehnytkään kuin stalkannut Yoongia netin kautta tai katsellut tämän musiikkivideoita. Hän oli tehnyt jopa Taehyungille monet oharit ihastumisensa takia, eikä se todellakaan ollut hyvä juttu, päinvastoin.

 Hän oli tehnyt jopa Taehyungille monet oharit ihastumisensa takia, eikä se todellakaan ollut hyvä juttu, päinvastoin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

654 765 tykkää tästä

min_yoongi I have a crush ;)

Näytä kaikki 87 789 kommenttia

min.yoongs09 kUKA sE On???? 😤😭

yoongiswife123 YOU'RE MINEEEEE 💔💔

babyyoongi116 i want u ;; <3

yoongieee_ i'll kill her ._.

-

Kuvan kommenttikenttä suorastaan räjähtäneet. Jiminin silmille hyppi jatkuvasti uusia kommetteja, joissa joko uhkailtiin tai yritettiin puristaa tietoa kuka oli kyseessä.

Jimin ei voinut estää kateuden pistoa sydämessään, joka vahvisti hänen epäilyksensä. Hän oli oikeasti ihan hiton pahasti kusessa jätkään, jota en edes tuntenut. Poika ei tiennyt mitään Yoongin luonteesta tai käytöksestä, vaan oli ihastunut sokeasti julkkikseen. Hän rukoili tämän olevan vain ohimenevä vaihe, joka kuului jokaisen teinipojan elämään.

Jimin tunsi kyynelten valuvan silmistään, mutta ei pyyhkinyt niitä. Hän vajosi peiton alle, ja hautasi kyynelistä märät kasvonsa tyynyyn. Hänellä ei olisi mitään saumaa edes tavata Yoongia, joten mitä järkeä olisi edes unelmoida?

Todennäköisesti kyseessä olisi joku kuvankaunis neitokainen. Joku kurvikas malli, jolla oli suuri perse ja paksut, tummat hiukset. Varmasti joku, jonka vastakohta Jimin oli. Joku, joka Jimin ei voisi ikinä olla.

-

ööööÖö vois oikeesti vaikka hankkia elämän ::::Dddd

-peilikuvaton

Instagram ➳ yoonmin  ✔Where stories live. Discover now