027 ; luulin et kuuntelet jotain justin bieberii

2K 265 49
                                    

♡ kim_taehyungg, jeon

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

kim_taehyungg, jeon.jungshookk ja 345 987 muuta

min_yoongi tb.

Näytä kaikki 900 kommenttia

yoo.ngi ily ;;_____;;

-

Jiminin katse oli liimautunut Yoongin uusimpaan kuvaan. Hän ei osannut selittää itselleen mikä Yoongissa veti häntä puoleensa, mutta jokin sai hänet kuitenkin tuntemaan jotain, mitä hänen ei olisi pitänyt tuntea.

Ensinnäkin: Jiminillä oli jo tyttöystävä. Hänen olisi jätettävä tyttö pian, sillä eihän tulevaisuudesta tulisi yhtään mitään, jos hän yrittäisi peitellä suuntautumistaan ikuisesti. Fakta oli se, että joskus kaikki paljastuisi. Ennemmin tai myöhemmin, ja Jimin tiesi sen.

"En tienny et säkin seuraat Yoongia."

Jimin veti puhelimensa salamannopeasti rintaansa vasten ja käännähti kannoillaan. Hän kohtasi Taehyungin epäilystä täynnä olevat silmät, ja se sai hänen olonsa epämukavaksi.

"H-häh?" Jimin sopersi.

"Niin, että en tiennyt sinunkin fanittavan Sugaa ja muit poikii", Taehyung sanoi "Luulin, et kuuntelet jotain Justin Bieberii."

"Miks helvetissä mä sitä kuuntelisin?" Jimin kivahti ja sulloi puhelimen taskuunsa "Älä luulekaan, että mulla on yhtä huono maku kuin sulla!"

Taehyung naurahti huvittuneena. Hän pysyi hetken hiljaa, kunnes rikkoi hiljaisuuden poikien ympäriltä kysymyksellään: "Onks Yoongi sun mielest hyvännäköine?"

-

Heyyy guyssss

Voiko joku pliis pelastaa mut huomiselta? 😫

Also kiitän jälleen kerran teitä, sillä 7K lukukertoi meni rikki muistaakseni eilen?? 💛🌻

-peilikuvaton 🐝

Instagram ➳ yoonmin  ✔Where stories live. Discover now