047 ; ero

1.7K 248 39
                                    

Tänään olisi vihdoin se päivä. Jimin oli kerännyt rohkeuttaan jo usean viikon ajan, ja nyt hän oli vihdoin valmis. Tai ainakin luuli olevansa siihen asti, kunnes avasi puhelimensa.

Hänestä tuntui kamalalta jättää joku tekstarilla, mutta ei hänellä ollut vaihtoehtoja. Jos hän olisi sanonut sen kasvotusten, Chaeyoung olisi saanut käännettyä hänen päänsä kuten viimeksi ja sitä edellisellä kerralla.
Tyttö oli jo kahdesti rukoillut, ettei suhde päättyisi, todennäköisesti vain siitä syystä, että saisi pidettyä maineensa. Jiminillä oli todellakin vientiä koulussa, mutta oli kyllä Chaeyoungillakin, joten kyllä hän saisi jonkun naurettavan laastarisuhteen revittyä jostain alle viikossa. Siitä Jimin oli varma.

-Chaeyoungin ja Jiminin keskustelu-

jiminie_
Mä en haluis tehdä tätä näin, mutta mun on pakko. Jos mä sanon tän kasvotusten, sä saat mun mielen muuttumaan itkemällä. Mulla on tarve miellyttää kaikkia, ja sä tiedät sen. Mutta nyt mun on pakko sanoa sulle, että musta tuntuu, että meidän juttu on ohi. Mulla ei ole enää minkäänlaisia tunteita sua kohtaan.

lähetetty 22.54

luettu 23.01

park_chaeyoung
vitun kusipää

park_chaeyoung
oot helvetin naurettava

park_chaeyoung
okei, omapahan oli valintas. Mut sen sanon, ettet sä vittu IKINÄ tuu löytää ketään, joka rakastais sua yhtä paljon tai olis millää taval parempi ku minä :) tuut kaipaa mua, lupaan sen.

jiminie_
sinäkö rakastat? Jos sä todella rakastaisit mua, sä et kertois sun frendeille, että seurustelet mun kanssa sen takia, että saisit hyvän maineen. :)

lähetetty 23.02

luettu 23.03

park_chaeyoung
no ei sullakaan taida olla puhtaat jauhot pussissa sen perusteella mitä oon kuullu ;)

Jiminin sydän oli pysähtyä. Olisiko mahdollista, että Chaeyoung oli saanut tietää? Mutta eihän se voinut olla mahdollista...

jiminie_
mistä helvetistä
sä nyt puhut?

park_chaeyoung
ettet vaa itekki ois käyttäny mua siihen et saat peiteltyy jotain erittäin salaista ;)

jiminie_
mulla ei oo hajuakaan
mistä sä puhut

park_chaeyoung
sä tiedät kyllä mistä mä puhun. Ja mä tiedän sun salaisuutes. 😊 sun kaveris kerto vähän kaikenlaista kivaa, mikä saattais vaikuttaa sun maineesees aika paljonki

park_chaeyoung
älä huoli, en kerro kellekään, jos teet mulle muutaman palveluksen

jiminie_
Minkä palveluksen?

park_chaeyoung
näet sitten ;) suostutko vai et?

jiminie_
okei..

lähetetty 23.08

luettu 23.09

-

Nonii, tää Jiminin muikkeli on jääny niin pieneen osaan, että vedetäänpä se nyt messiin 8) mitä ajatuksii täst juonenkäänteest?

- peilikuvaton

Instagram ➳ yoonmin  ✔Where stories live. Discover now